Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1043

Θέμα: Τι καινουργιο προσθεσατε στη BMW σας μέρος 3ο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μ έχετε πριζώσει και οι δύο με την εξάτμιση. Αυτό που μένει είναι να με πείσετε ότι το αμάξι δε θα χάσει hp. Όλοι έχουμε διαβάσει πόσο μελετημένη είναι η εξάτμιση του Μ3 από τη κατασκευάστρια εταιρεία.

Για το look csl Νάσο θα το πας βήμα βήμα. Το diffuser άλλωστε είναι ότι πιο ανώδυνο και θα δείξει απίστευτα, αργότερα θα βάλεις με την ησυχία σου πορτ-μπαγκάζ και προφυλακτήρα.
    Κώστα το να χάσει χαμηλά που κάποιοι λένε εγώ δεν το έχω παρατηρήσει...άλλοι λένε ότι παίρνεις κάτι το ελάχιστο ψηλά. Προσωπικά θεωρώ δεν παίρνεις ούτε χάνεις. Εταιρείες σαν την supersprint ή την eisenmann δεν βγάζουν στο εμπόριο ό,τι να ναι...πεύτει σχεδιασμός και τρελές δοκιμές γι αυτό είναι και πανάκριβα...
    Μου λέει ο εξατμισάς: εγώ σου έφτιαχνα ίδιο με 200 ευρώ....ναι καλά λέω, ίδιο εμφανισιακά μόνο...

Ρε σεις κάνεις look csl με 1,500??? Με ιμιτασιόν parts εννοείτε? γιατί με ΟΕΜ ούτε με σφαίρες...
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο konstantinaM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    λολ τι εχουν τα φωτα????λολ

Απλά τα μαμίσια φώτα τα βρίσκω προσωπικά πολύ πιο όμορφα από αυτά τα αφτερμάρκετ. Αλλά όπως είπαν και άλλοι, to each his own....ότι ευχαριστεί εσένα....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 5555 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ενω ψηλα η κουτα. Το ρασπ, θα ακουγεται και η καβουκα. Μετα πιστευω εκλεισες εξωτερικα

Τι εννοείς, η κούτα ? Πάντως με τη καβούκα έχω χάσει το ρασπ και μου χει λείψει πάρα πολύ.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε σεις κάνεις look csl με 1,500??? Με ιμιτασιόν parts εννοείτε? γιατί με ΟΕΜ ούτε με σφαίρες...

Εννοείται ρε. Αν και για πορτ-μπαγκάζ θα σου πρότεινα μόνο γνήσιο. Οι ατέλειες στον πολυεστέρα (βλέποντάς το από πάνω) και γενικά το fit & finish δεν έχει καμία σχέση με το γνήσιο. Πέρνα μια μέρα να δεις το δικό μου και γιατί αξίζει every cent.

3. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

EVERGET (25-02-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP