Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δυστηχως Θωμακο, αυτοι οι κωλολεχριτες εχουν τοση δυναμη στα χερια τους που χορευουν στο ταψι ολη τη χωρα.
    Εκτος και εαν αλλαξει η τακτικη αντιμετωπισης μεχρι στιγμης απεναντι τους και αρχιζουν να διωκονται ποινικα για τις ενεργειες τους που βλαπτουν το κοινωνικο συνολο και υποστουν τις αναλογες συνεπειες.
    Διαφορετικα το Φωτοπουλο θα κατεβαζει διακοπτες και εμεις θα ειμαστε σα τον Ολιβερ Τουιστ γυρω απο ενα τραπεζι με ενα κερι .
    εγώ θα πώ ένα ωραιότατο ρητό, που τελικά ισχύει...
    εγώ πλερώνω, εγώ κάνω κουμάντο...και αυτό το έχουν καλά χωμένο οι ξένοι στην γκλάβα τους.
    το ότι τα λεφτά που παίρναμε όλα αυτά τα χρόνια τα διαχειρίζονταν οι δικοί μας άχρηστοι όπως να'ναι όπου να'ναι, είρθε η ώρα να σταματήσει.
    αναγκαίο καλό πλέον, όλοι αυτοί οι τραχανάδες να πάνε σπίτια τους.
    νομίζεις νίκο ότι θα επιτρέψουν οι ξένοι την συνέχιση της ύπαρξης των συνδικαλιστών???εγώ πάντως δεν το νομίζω.
    μπορεί να γίνει, και'γω δεν ξέρω τι...αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρουν τον μπούλο τους.
    τα λεφτά που παίρνουν για να ΚΑΘΟΝΤΑΙ, απλά δεν υπάρχουν.
    ήδη, οι έξω έχουν καταλάβει πως λειτουργεί η χώρα μας, και τα ψέματα τελείωσαν.
    τώρα, θα τους σκίσουν τον κ@λο όσους κάθονται σε μια γωνιά φωνάζοντας για αμοιβή επειδή απλά είναι ελληνες.
    ειλικρινά, και εγώ μαζί τους πλέον...έχει κάνει τέτοια ζημιά ανεπανόρθωτη στην χώρα ο συνδικαλισμός, που καλά να πάθουν ότι πάθουν.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

m_power_lunatic (22-02-12), Nikos (21-02-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP