Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Όπως είπα, θα οδηγήσω σύντομα 1 Μ (το έχω δει περιεργαστεί από κοντά, έχω κάτσει μέσα αρκετή ώρα αλλά δεν μου το δίνανε γιατί έχει χιόνια και φοβούνται μην γλυστρίσω)
Δεν μου αρέσει το μοτέρ Νίκο. Έχω οδηγήσει και 135 και 335 και 535 και πως να σου πω, μου είναι αδιάφορο πόσα άλογα μπορεί να βγάλει και ότι είναι τούρμπο.
Το εσωτερικό του 1 Μ επίσης δεν μου αρέσει, και αυτά με κάνουν να είμαι κατά (προς το παρών).
Έχω όπως είπες το CSL και ένα Χ5 Ε70.
Το Ζ3 θα πουληθεί και θα αντικατασταθεί από το νέο, μιας και είναι δύσκολα με παρκινγκ (έχει μηνιαίο κόστος το πάρκινγκ δηλαδή, υψηλό μάλιστα).
Το 1 Μ είναι σημαντικά βαρύτερο από το Ζ4 Μ (100 κιλά επάνω) και στα 1570 κιλά είναι μωρό ελέφαντα. Σκέψου είναι ίδιο βάρος με Μ3 Ε46.
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει που έχει κινητήρα ίδιο με το 135 και μάλιστα τούρμπο, μιας και τα τούρμπο μοτέρ δεν μου αρέσουν σε σπορ αυτοκίνητο.
Προτιμώ ατμοσφαιρικό και μάλιστα πολυπετάλουδο.
Επίσης θέλει καθίσματα και χαμήλωμα (γιατί είναι ψηλό σαν κατσίκι).
Μου κάνει εντύπωση δε ότι ήδη υπάρχουν πάρα πολλά μετ/να εδώ με 8-12χιλ χλμ, πράγμα μη φυσιολογικό. Σαν να τα πήραν και να θέλαν να τα ξεφορτωθούν.
Σε δύο από αυτά που ρώτησα γιατί υπάρχουν σαν μετ/να, η απάντηση ήταν ότι τα ανταλλάξανε με Μ3 Ε92 (σε λιγότερο από χρόνο)
Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα το έξτρα κάμπερ στο Ζ4 Μ, και φυσικά spacers για να μεγαλώσει το μετατρόχιο.
Γιατί λες ότι δεν είναι διασκεδαστικό το Ζ4 Μ ?
Το trackday εργαλείο είναι το CSL αλλά μερικές φορές για αλλαγή πηγαίνω με το Ζ3, οπότε κάτι αντίστοιχο θα γίνεται και με τον διάδοχο.
ΥΓ : θυμάμαι πολλοί είχαν θυμώσει που η Μ φτιάχνει τούρμπο και τώρα όλοι γουστάρουν τα τούρμπο![]()