Δημητρη, μονο για πιπινια εχεις ματια βρε;
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ας πουμε, μπροστινα καθισματα (το πισω μερος των μπροστινων ντυθηκε με μαλακο μαυρο ναπα δερμα), πισω καθισματα (διαιρουμενα λογω του οτι πεφτουν), πλαινες ταπετσαριες στις πορτες, χερουλια (εδω ηταν η πολυ δουλεια απ οτι αποδειχτηκε για να βγει σωστη), τιμονι και λεβιε ταχυτητων (παλι απο μαλακο χοντρο ναπα), αγγιζουν ενα κοστος περιπου 1.300 ευρω.
Σκεφτομουν ποση δουλεια εχει πανω του ενα τετοιο retrofit ( 5 εργασιμες) και ποσο δερμα απαιτειται για ολο το σαλονι και μετα μου ερχεται στο μυαλο οτι τα απιθανα αυτα πλασματα που λεγονται γυναικες και διαρκως βρισκονται μπροστα σε "ευκαιριες", πληρωνουν τα ιδια χρηματα για μια πλαστικη Luis Vuitton τσαντα (μικρου μεγεθους και συνηθισμενου σχεδιου εννοειται) η για ενα δερματινο μπουφαν, το οποιο οσο και καλυτερο δερμα να εχει δεν παυει να ειναι τεραστια απατη. Απλα some food for thought.....
φοβερή δουλειά...καλορίζικο νίκο.
πραγματικά δεν έχει καμμία σχέση με το παλιό σαλόνι. η δουλειά που έχει κάνει ο μάστορας, είναι απλά φοβερή.
η δουλειά στα χερούλια είναι πάρα πολύ ωραία...
εγώ αν μετά το καλοκαίρι δεν βάλω pole position, θα στείλω και το δικό μου για ένα ρετουσάρισμα.
ελπίζω να βάλω τα ρεκαρο βασικά, αλλά και το συμμάζεμα στα μαμά καθήσματα δεν είναι άσχημο...
sympether with chiefτης
Ασε ρε παλιοζηλιαρη.
Διαφορικο η Κυπρια;
Διαφορικο και φρενα εσυ.
Ελαφρωμα η Κρητηκια;
Ξεπατωμα εσυ.
Δερματα η γλυφαδιωτισσα;
Θα ντυσεις μεχρι και την εξατμιση με αλκανταρα.
Χου ρε
Που θες και ρεκαρο.
Χατζηκαβλιδη.
Εσυ ρε Χατζηπαπαρογλου τι γελας;
Μου ειπαν απο την Πατρα οτι ηδη εχεις κλεισει ραντεβου να ντυσεις το ΑϊΚιου ραδικιου με κανελλα στα καθισματα και το ταμπλω και μαλιστα ρωτησες και που μπορεις να βρεις φαναρια και καπω απο το Cygnet της Αστον Μαρτιν γιατι αυτο που φοραει τωρα σε δυσκολευει στο καθαρισμα (και καλα)
Ειπε ο γαϊδαρος τον πετεινο κεφαλα.
Ενας κι ενας εισαστε σε αυτο το θρεντ, ολοι οι "χτυπημενοι".
Παλι καλα που ειναι φανταρος ο αλλος ο μοβορος ο μπαχτης με το Ζ4 γιατι θα γινοτανε κυκλοφοριακο στα διοδια ποιος θα κατεβει πρωτος να ντυσει μεχρι και το γρυλο με κανελα και γαρυφαλο.
Μη μιλας.
Σουτ.
Σε βλεπω κατι πας να πεις.
Τσιμουδια.
άσε μας ρε ξεμωραμένε θείο να πούμε. πάνε χώσε κάνα τιγρέ στο σμαρτ να είναι ασορτί με το εσώρουχο και τα μαγιό σου, και άσε μας εμάς...
χατζηκαποτίδη!!!
αλοίψου με λίγο κερί, βάλε και κάνα κομμάτι παλί, τουλάχιστο να κάνεις και καμμιά δουλειά. να γυρίσει η κυρά, να το δεί σένιο το παρκέ...
χατζηκαυλήτωρα!!!
sympether with chiefτης