1Μ λογω 4θεσιου.
1Μ λογω 4θεσιου.
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Z4 M ...... γιατι ετσι.
Ζ4Μ ειναι αλητικο και ατιθασο.επισης μοτερ σαν το ς54 δεν προκειται να ξαναβγαλει η bmw.
Χωρις καθολου σκεψη το 1 μιας και τα Z3 & Ζ4 (σε κουπε) ειναι απο τα ποιο ΑΣΧΗΜΑ αμαξια που κυκλοφορουν (σε αντιθεση με τα roadster)
Vasilis (20-02-12)
τωρα θα μας κανει ο Μονστα να αλλαξουμε ψηφο...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Επανέρχομαι.
Λοιπόν, το πιό σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι τί ΑΛΛΟ εχεις.
Εχεις Ζ3 κουπέ : Εχεις την αίσθηση του διθέσιου, με τη χαμηλή θέση οδήγησης και την αίσθηση που σου παρέχει το Ε36/8 συνολικά.
Έχεις CSL : Εχεις το στήσιμο, το S54 κλπ να μη κουράζω.
Οπότε, υπό την προυπόθεση ότι αυτά τα κρατάς, η επιλογή γίνεται πιό εύκολη.
Το Ζ4Μ, σε αίσθηση, είναι ένα αμάλγαμα των 2. Είναι αντίστοιχης αμεσότητας με το CSL (έχει ακόμη πιό γρήγορη κρεμαγιέρα), δεν εχει όμως το ρεπερτόριο του e46 γιατί λόγω κυρίως κοντύτερο μεταξονίου, δεν έχει τις εναλλακτικές επιλογές του CSL. Αυτό με μαμα ανάρτηση και καμπερ, το κάνει πιό δύσκολο να στρίψεις όπως πρέπει και λιγότερο διασκεδαστικό (το λέω επειδή λές για track days κλπ). Εάν βεβαια το καμπερώσεις πχ -2.2 μπροστά, -2 πίσω το αυτοκίνητο αλλάζει πολύ. Γινεται πιό μπελαλίδικο όμως στο δρόμο.
Δεν εχω οδηγήσει 1Μ, αλλά επειδή έχω ένα Ε88, το οποίο εχει την ίδια καρότσα [(σχετικά μικρή), κεφαλαιώδους σημασίας για τα δικά μου γούστα] πολλές φορές σκέφτομαι πόσο καλό πρέπει να είναι στο δρόμο, πιό προοδευτικό και πιό διασκεδαστικό το 1Μ.
Ε, και νομίζω ότι αυτά έχουν επιβεβαιωθεί και σαν συμπεράσματα από τα διάφορα εξιδεικευμένα έντυπα ανά τον κόσμο.
Αλεξη, ψηφισα Ζ4Μ επειδη μαλλον σου ταιριαζει καλυτερα σ'αυτα που ζητας,.......αν ομως ηταν να διαλεξω για μενα και σε νορμαλ τιμη(οχι στην παραλογη χρεωση που εχει στην Ελλαδα!!!)θα διαλεγα την 1Μ.![]()
Σαν πιο σύγχρονο, πιο αποτελεσματικό, πιο σπάνιο και πιο all around θα διάλεγα το 1Μ.
Αν αντί για coupe το Ζ4Μ ήταν roadster θα ήμουν σε δίλημμα, λόγω κάμπριο, τώρα όμως όχι.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong