...να συμπληρωσω και μερικα Hi light της ημερας της οδηγησης της //Μ5.....
....οταν σταματησα επειδη δεν μπορουσα να αναλαβω την ευθυνη για περισσοτερο χρονο οδηγησης,αν και ο Αλεξης επεμενε να συνεχισω,αλλα εγω ηθελα να δω τι μπορει να κανει στα χερια του κυριου-κυριου κριτη αγωνων κ.Αλεξη!!!!
τι εκανε????....δεν θα το πιστεψετε!!!...ο κυριος Σανιτας της ηπιε το αιμα!!!.....κατ'αρχην μου εκανε την χαρη να δω το 0-100!!!....ενταξη,ειναι σε χρονο απιστευτα γρηγορο,δεν το μετρησα αλλα οτι και να πω ειναι λιγο....
...μετα αποφασισε να προσπερασει ενα οχημα μπροστα μας και με τη φορα που πηρε,περασε 2-3 επιπλεον...
.....στην συνεχεια δυστυχως ηταν σε αντιθετη κατευθυνση μια πανεμορφη Ε46 Μ3 σε χρωμα λαγκουνα σεγκα και ετσι χασαμε την ευκαιρια για παιχνιδακι.....τελος παντων......
....αλλα πολυ γελιο επεσε οταν μου ελεγε οτι ιδανικο μοτερ ειναι το 3λιτρο για την 5αρα.......και μετα καναμε ολα αυτα τα απιστευτα σε επιδοσεις!!!!!
.....,του λεω "ακομα επιμενεις για τον 3λιτρο???"........
Το μονο παρηγορο στην υποθεση για μενα, ειναι οτι στην βολτα που εκανε με το ταπεινο μου 4κυλινδρο, απολαυσε την ανεση της αναρτησης και την ησυχια της καμπινας!!!!.....κατι ειναι και αυτο.....εκτος εαν ηθελε να μαλακωσει τον πονο μου!!!!![]()