τον λεκε στο καθισμα απο τα τσισακια της χαρας τον σκουπισες???![]()
τον λεκε στο καθισμα απο τα τσισακια της χαρας τον σκουπισες???![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
aristent (18-02-12), Nick bmwlover (20-02-12)
Aλεξηδες,θα με καψετε!!!!![]()
.....να κανω 2-3 εβδομαδες να κοιμηθω ε?
...παντως ευχαριστω πολυ,....γιατι εκτος του οτι δεν εχω βγει στο εξωτερικο εδω και 35 χρονια...
....(γεννηθηκα Γερμανια,μεγαλωσα εκει μεχρι τα 11,μετα επιστροφη εδω και τελος...
....) ενας απο τους μελλοντικους μου στοχους ειναι να κανω ενα ταξιδακι στο εξωτερικο,αν συνδιαστει και με BMWδοκατασταση θα ηταν τελεια!!!
....εισαι σιγουρη Ελενη οτι ο αντρας σου θα αντεξει και δεν φυγει τρεχοντας απο την αγανακτηση???....τουλαχιστον για την δικη μου γυναικα ξερω οτι οταν ακουει βολτα στα μαγαζια,..... αποκταει αντοχες μαραθωνοδρομου!!!!....και το μονο που μπορει να την σταματησει ειναι το ......κλεισιμο τους!!!!
....αντε Ελενη πες οτι εγω εχω τα ........και θελω να οδηγησω, αυτος θα εχει την τρελλα να κατσει συνοδηγος διπλα μου????![]()
.....τραλαλα-τραλαλο θα τον ακουω να λεει!!!!
![]()
Παντως σοβαρα, η προσκληση σου ειναι ανεκτιμητη!!!
Το ιδιο ισχυει και για εσας εαν ερθετε απο τα μερη μου.![]()
Αρη μου, ο αντρας μου εχει κανει μαθηματα...... ... εκπαιδευμενος.....τι νομισες..... για να μπορει να με αντεχει απο το 1988.......
και δεν εχει κανει ποτε κανενα παραπονο.... δλδ και να εκανε..... ποιος θα τον ακουγε.......
, εμενα μπορει να με παρατησει να παω μονη.... και να τρεχει για τα αθλητικα του..... αλλα ποτε καποια φιλοξενουμενη.... μεχρι και τις τσαντες θα κουβαλαει.........
Με τα μαγαζια εχω καλη σχεση και εχω φιλους σχεδιαστες, οποτε ξερω ολες τις καλες πηγες και τρυπες...... .
Πολλες φιλες που ερχονται απο Ελλαδα η Ευρωπη φιλοι .... καταλαβαινεις τι γινεται.......
ενα απο τα πιο διασημα εμπορικα καεντρα με πανω απο 500 μαγαζια ειναι μονο 1.3 μιλια απο το σπιτι μου...........
οσο για συνοδηγο..... μην σε πειραζει...... το παιρνω το ρισκο........ασε που εχουμε αρκετους μουρλους και εδω......
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
Θα κάνεις τίποτα και για μας τους βαρυποινίτες ... χαχα
(πλάκα κάνω Ελένη μου)
...να συμπληρωσω και μερικα Hi light της ημερας της οδηγησης της //Μ5.....
....οταν σταματησα επειδη δεν μπορουσα να αναλαβω την ευθυνη για περισσοτερο χρονο οδηγησης,αν και ο Αλεξης επεμενε να συνεχισω,αλλα εγω ηθελα να δω τι μπορει να κανει στα χερια του κυριου-κυριου κριτη αγωνων κ.Αλεξη!!!!
τι εκανε????....δεν θα το πιστεψετε!!!...ο κυριος Σανιτας της ηπιε το αιμα!!!.....κατ'αρχην μου εκανε την χαρη να δω το 0-100!!!....ενταξη,ειναι σε χρονο απιστευτα γρηγορο,δεν το μετρησα αλλα οτι και να πω ειναι λιγο....
...μετα αποφασισε να προσπερασει ενα οχημα μπροστα μας και με τη φορα που πηρε,περασε 2-3 επιπλεον...
.....στην συνεχεια δυστυχως ηταν σε αντιθετη κατευθυνση μια πανεμορφη Ε46 Μ3 σε χρωμα λαγκουνα σεγκα και ετσι χασαμε την ευκαιρια για παιχνιδακι.....τελος παντων......
....αλλα πολυ γελιο επεσε οταν μου ελεγε οτι ιδανικο μοτερ ειναι το 3λιτρο για την 5αρα.......και μετα καναμε ολα αυτα τα απιστευτα σε επιδοσεις!!!!!
.....,του λεω "ακομα επιμενεις για τον 3λιτρο???"........
Το μονο παρηγορο στην υποθεση για μενα, ειναι οτι στην βολτα που εκανε με το ταπεινο μου 4κυλινδρο, απολαυσε την ανεση της αναρτησης και την ησυχια της καμπινας!!!!.....κατι ειναι και αυτο.....εκτος εαν ηθελε να μαλακωσει τον πονο μου!!!!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 18-02-12 στις 22:40
Panos 316T (21-02-12)
Ωραίο όχημα το Μ5 Ε60 !
Άν βρεθείς στη γειτονιά μου, ευχαρίστως να σε πάω και μια πολεμική με το αληθινό αγωνιστικό Μ![]()
A8hnaios (19-02-12), aristent (18-02-12), bill_m3 (19-02-12), chief (19-02-12), Eleni (19-02-12), katsaraios (19-02-12), Panos 316T (21-02-12), Thomelef (19-02-12), VanVIC (19-02-12)