Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 88

Θέμα: Αισθηση οδηγησης V10 M5/M6?

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό το thread είναι σαν το Playboy ενα πράμα για πολλούς απο εμάς. Κοίτα τι γυναίκες υπάρχουν και δεν μπορείς να τις............αποκτήσεις (μη το πω όπως το σκέφτομαι)
    Ποτε δεν ξερεις....
    Οταν πριν 25χρονια οδηγουσα Φιατ Ουνο 900αρακι δεν πιστευα οτι θα αποκτουσα ποτε εστω αυτο το οχημα που εχω τωρα.
    Οποτε ασε Κωσταντινε να ονειρευομαστε......δεν ειναι κακο.
    Τωρα οσο για τις γυναικες του Playboy ....ειναι πολυ πιο φτηνα να ....για μια εστω βραδια η και περισσοτερες απο το να αποκτησεις αυτα τα οχηματα που μιλαμε.Θα μου πεις παλι μπορουμε να τα νοικιασουμε αλλα δεν ειναι το ιδιο, τοτε ειναι παλι σαν τις γυναικες του Playboy .

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να γίνει πιό παραστατικό αυτό που γράφω
    όλοι καταλαβαίνουμε τι κάνει ένα learjet.

Το SU-30 όμως μπορεί να κάνει Αυτό
    Αυτό φίλε το έχω δει live από F-15 σε air show στο El Toro Air Force Base στη CA και πράγματι είναι από τις πιο εντυπωσιακές μανούβρες !

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Oδηγωντας ενα Μ5 Ν600 Ε60 ενως γωστου και φιλου για 120 χλμ . . .

Δεν μπορουσα να περιγραψω το συναισθημα οταν βυθιζα το γκαζι βυθιζομουν και εγω

ο ιδιος . . .
    Attached Images Attached Images

Rides
    2

Προεπιλογή

αλλο η αισθηση και αλλο η πραγματικοτητα...

σημερα με το φιλο μου το γιωργο (gm6) επισκευθηκαμε τα "ραουλα της λυπης" στα σπατα...
    κατα κοσμον maha 0-1000...

κλαψαμε και οι δυο...
    προσεχως θα ακολουθησει θρεντ με τα αποτελεσματα και τα γραφηματα...
    σνιφ...

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

σημερα με το φιλο μου το γιωργο (gm6) επισκευθηκαμε τα "ραουλα της λυπης" στα σπατα...

κλαψαμε και οι δυο...
    σνιφ...
    Σταθη κ το Μ3 λενε για 390 ροδα απο 420 στροφαλο,αλλα αυτο που αισθανομαι εγω οταν μου δινεται η ευκαιρια κ το οδηγω ειναι το κατι αλλο,απιστευτος ηχος του μοτερ κατω απο το καρουμπαλιασμενο καπω να αναρωτιεσαι τι κρυβεται εκει μεσα,πως καθεται οταν πατας το γκαζι,η αισθηση στο χερι οταν γινονται οι αλλαγες στο κιβωτιο,τη δυναμη στο διαφορικο,τα κατεβασματα και το ουρλιαχτο...
    Ειναι συγκλονιστικο,μιλαμε για ηδονη,τρελα ποσοστα τεστοστερονης,ηλιθιο χαμογελο που υποδηλωνει κατασταση nirvana...
    Για μενα αυτο ειναι υπεραρκετο,το ολο συνολο του Μ3!!!Τι κι αν ειναι πχ.40 αλογα κατω απο αυτα που υποτιθεται οτι ειναι...
    Δεν λεω τιποτα αλλο
    Δεν δεν μπορω να περιγραψω αλλο...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick bmwlover : 23-04-10 στις 22:43
    Ι donut understeer...

6. The Following 2 Users Say Thank You to Nick bmwlover For This Useful Post:

aristent (24-04-10), Eleni (19-02-12)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

κλαψαμε και οι δυο...
    σνιφ...
    Διαφωνώ. Αλλο τι λένε τα νούμερα και άλλο τι λένε οι αισθήσεις.
    Οι αριθμοί των ράουλων δεν επηρρεάζουν ούτε μετριάζουν τις εκρήξεις αισθήσεων που σας προκαλούν τα θηρία σας.
    Το θέμα είναι πόσα χαμόγελα ικανοποίησης σου προκαλεί και όχι τι έβγαλε η οθονη του δυναμόμετρου.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

GM6 (24-04-10), Nick bmwlover (20-02-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταθη κ το Μ3 λενε για 390 ροδα απο 420 στροφαλο,αλλα αυτο που αισθανομαι εγω οταν μου δινεται η ευκαιρια κ το οδηγω ειναι το κατι αλλο,απιστευτος ηχος του μοτερ κατω απο το καρουμπαλιασμενο καπω να αναρωτιεσαι τι κρυβεται εκει μεσα,πως καθεται οταν πατας το γκαζι,η αισθηση στο χερι οταν γινονται οι αλλαγες στο κιβωτιο,τη δυναμη στο διαφορικο,τα κατεβασματα και το ουρλιαχτο...
    Ειναι συγκλονιστικο,μιλαμε για ηδονη,τρελα ποσοστα τεστοστερονης,ηλιθιο χαμογελο που υποδηλωνει κατασταση nirvana...
    Για μενα αυτο ειναι υπεραρκετο,το ολο συνολο του Μ3!!!Τι κι αν ειναι πχ.40 αλογα κατω απο αυτα που υποτιθεται οτι ειναι...
    Δεν λεω τιποτα αλλο
    Δεν δεν μπορω να περιγραψω αλλο...
    Νικο με απλα λογια κατι τετοιο περιμενα να ακουσω και για τον V10!!!
    Nομιζω οτι πανω κατω τα ιδια ισχυουν και ειδικα αυτο το νευρικο χαμογελο που ανεξελεγκτα ερχετε και στους συνεπιβατες...

10. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

Nick bmwlover (20-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό φίλε το έχω δει live από F-15 σε air show στο El Toro Air Force Base στη CA και πράγματι είναι από τις πιο εντυπωσιακές μανούβρες !

Αυτό για μια ιδέα του τι γίνεται εκεί πάνω.

Επίσης όποιος θεωρεί πως έκανε την υπέρτατη μαγκια που και καλά τσαρούχωσε το μπλοκέ του και πήγε πάντες για 400 μέτρα, ας ρίξει μια ματιά για να έχει μια αίσθηση του τι σημαίνει κοχόνες.

12. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bellof-3 (18-02-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ θα ηθελα να καταγραψει καποιος συμφορουμιτης κατοχος Ε60 Μ5 η Μ6 τι ακριβως συμβαινει οταν ταξιδευεις/κανεις βολτα/κανεις ψιλοκοντρα στα φαναρια/η και χοντροκοντρα βεβαια ,τα συναισθηματα και τις εντυπωσεις του και των συνεπιβατων η ακομη και κατι που του εχει μεινει.
    Σε τηλ/κη συνομιλια με τον Αλεξη(alexm)εμαθα οτι θελει πολυ ψυχη και οδηγικες ικανοτητες να κουμανταρεις τετοια εργαλεια,φυσικα εννοουσε στη γρηγορη οδηγηση.
    Σε πολλα βιντεο στο youtube που εχω δει συνηθως ο συνοδηγος ξαφνιαζεται απο την δυναμη και την ατελειωτη επιταχυνση και τον πιανουν νευρικα γελια!
    Τελος στις επιθυμιες μου(φανταζομαι και πολλων εδω) ειναι να οδηγησω καποτε ενα τετοιο οχημα η εστω να καθησω συνοδηγος.(συνοδηγος το εγραψα σε περιπτωση φορουμικης συναντησης να το εχει κατα νου κατοχος Μ5/Μ6)
    Εννοητε εκτος απο περιγραφη με λογια, βιντεο/φωτο ειναι ευπροσδεκτα!!!

....οδηγησα επιτελους και εγω Ε60 //Μ5 με τον απολυτο V10!!!

Τι να περιγραψω και τι να πω??????

...κατ'αρχην να πω οτι δεν οδηγησα ενα οποιοδηποτε, αλλα το σε κατατσαση ΒΙΤΡΙΝΑΣ ,το ΑΠΟΛΥΤΟ,το ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ(ζαντες 20αρες,ελατηρια,αντιστρεπτι κες,και πολλα αλλα......) το οχημα του Αλεξη(alexm)!!!!

περιττο να πω οτι το οχημα: ...οπως επισης στα φιλαρακια μου Ε60αρηδες :

το μεγαλο ηρθε οταν αρχισε να στροφαρει μετα τις 5,000-6,000 στροφες!!!!.....πρωτη φορα ειδα αντι να "ψοφαει" το μοτερ να "δινει" ρεσιταλ ηχητικου κρεσσεντο και δυναμης που σε κανει ενα με την πλατη του καθισματος!!!

....ειχα και τον Αλεξη να μου λεει δωσε!!!δωσε!!!.....λες και το ειχαμε κλεμμενο!!!!

Ενταξη απο το οχημα δεν περιμενα κατι λιγοτερο, υστερα απο τα απειρα βιντεο που εχω δει......αλλα live ειναι το κατι αλλο!!!

Οταν με ρωτησε ο Αλεξης πως σου φανηκε,δεν μπορεσα να ξεστομισω αλλη λεξη εκτος απο αυτη:

"Α Γ Ω Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο ΔΡΟΜΟΥ"!!!

.....και μετα οτι ειναι το απολυτο οπλο στο δρομο,ανα πασα στιγμη κανεις οτι θελεις ,κτλ.κτλ.....

ενα μεγαλο στον Αλεξη, που μου εμπιστευτηκε την αψογη σε ολα της //Μ5 του!!!

ΥΣ>....καπως ετσι ξεπαρθενεψα και την σχεση μου με την πολυποθητη //Μ5!!!

14. The Following 22 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

A8hnaios (19-02-12), alexk (18-02-12), alexm (18-02-12), bill_m3 (18-02-12), chief (18-02-12), deepBLUE (25-03-12), E60_Arkadia (18-02-12), GM6 (20-02-12), katsaraios (18-02-12), Konstantinos E60 (20-02-12), Kostas_1 (18-02-12), Lambros46 (18-02-12), Leonidas_E39 (18-02-12), Nick bmwlover (20-02-12), Panos 316T (21-02-12), PANOS-E60 (18-02-12), Ptboul (20-02-12), scania124 (18-02-12), Stefanos_Cool (19-02-12), Thomelef (18-02-12), Vassilis ///M (18-02-12), z3outofmind (01-04-12)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

τον λεκε στο καθισμα απο τα τσισακια της χαρας τον σκουπισες???

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

16. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

aristent (18-02-12), Nick bmwlover (20-02-12)

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP