Ναι ρε γαμ0το.
Δεν θα έχουμε φοροαπαλλαγή.
Ασε που έχει και ακριβή δεη αυτό.
Δε συμφέρει.
Παμε να πάρουμε κανα νησάκι καλύτερα.
Η κτηματοεμπορική Κρήτης για παράδειγμα, έβγαλε ένα ωραίο στα κυβικά μας
https://www.ktimatoemporiki.gr/property/1694/
εγώ λέω αυτό να πάρουμε.
να το γεμίσουμε κοντές και να πηγαίνουμε μια φορά το χρόνο να κάνουμε αναπαραγωγή.
Ptboul (17-02-12)
aristent (17-02-12)
Πριν λιγο βγηκα απο την τραπεζα.....μπροστα μου στο ταμειο ηταν μια γυφτισσα που ειχε "παρακαρει"εξω απο την τραπεζα ενα αυτοσχεδιο καροτσι με διαφορα σιδερικα και παλια αντικειμενα μαζεμενα απο τα σκουπιδια,...
.....δεν εβγαλα φωτο να δειτε παρκαρισμενο ακριβως διπλα στο καροτσι την BMW μου....για την αντιθεση της εικονας(θα καταλαβετε γιατι...)
....η γυφισσα εκανε αναληψη 7,600ευρω!!!
....δεν ξερω γιατι....αλλα τα τυλιξε σε τσεμπερι και εφυγε.....προφανως θα συνεχιζε να ψαχνει στους καδους σκουπιδιων για μεταλλικα αντικειμενα......
Panos 316T (17-02-12), Ptboul (17-02-12)
δεν βλεπω του τραπεζικους του φορουμ να δινουν εξηγηση......
γιατι σηκωνουν τις καταθεσεις τους οι γυφτοι?
υπαρχει πληροφορια για κατι?
να ξεσηκωσω τα τελευταια 138 ευρω που εχω στις καταθεσεις μου? ή να τα αφησω?....κινδυνευω να τα χασω? ...πειτε μου!!!
αμα σας τα λεω εγω με κοροιδευετε!..![]()
https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...1&postcount=58
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
aristent (17-02-12)
εχθες περασε απο τα μερη μου επαγγελματιας ζητιανος ο επονομαζομενος Μανωλακης ωραιος τυπος πουλαει τρελα και δεν κοροιδευει οτι θελει λεφτα γιατι η γιαγια του ειναι γκαστρομενη οτι το παιδι του εχει λευχαιμια και τετοια στα περνει με το χαμογελο και ειναι καλος στην "δουλεια" του γιατι σαν δουλεια το βλεπει.τον γνωριζω πανω απο 15 χρονια και μου ανοιχτηκε εχθες λεγωντας μου κατα λεξη, ασε ρε αρη δεν εχει δουλεια πηγα σημερα βυρωνα καισαριανη παγκρατι νεα σμυρνη και μαζεψα μεχρι τωρα ΜΟΝΟ 110 ευρω και μου τα δηχνειπου νε ρε οι εποχες μου λεει πριν 3 χρονια που εβγαινα μια βολτα και τους επαιρνα 400 ευρω σε μια μερα αλλα δεν πειραζει μου λεει ρε θα ζησουμε κι ετσι
και κλεινωντας μου λεει σαν γνησιος επαγγελματιας που παιρνει τον πελατη του να τον ενημερωσει για την επιταγη που λιγει,αρη το νου σου θα περασω την αλλη πεμπτη "δουλευω" την καλλιθεα να εισαι ετοιμος ε?
![]()
αντε γεια...
aristent (17-02-12), Monsta (17-02-12), Panos 316T (17-02-12), Ptboul (17-02-12), Thomelef (17-02-12)