ααααααααα σήμερα πάντως είναι ωραία η κουβέντα. δεν έχω και πολύ δουλειά, μετακόμισα και στο πιο έξω γραφείο με ωραίο περιβάλον, έχω και το καφεδάκι μου!!!
μια χαρούλα. να'χαμε και κάνα φράγκο παραπάνω, τι καλά που θα'τανε!!!
ααααααααα σήμερα πάντως είναι ωραία η κουβέντα. δεν έχω και πολύ δουλειά, μετακόμισα και στο πιο έξω γραφείο με ωραίο περιβάλον, έχω και το καφεδάκι μου!!!
μια χαρούλα. να'χαμε και κάνα φράγκο παραπάνω, τι καλά που θα'τανε!!!
sympether with chiefτης
Δηλαδη φαναστειτε πως ειναι να εισαι ψευτης, κλεφτης, λαμογιο, απατεωνας επι 30 χρονια και να ζητας απο καποιον να σ'εμπιστευτει τη στιγμη που επι δυο χρονια δεν κανεις τιποτ'αλλο εκτος απ το να τον κοροιδευεις (πολιτικους εννοω).
Καπου αισθανομαι οργη οταν βλεπω το Σοιμπλε με υφος Γκεμπελικο να μας τα χωνει και να απαιτει γη και υδωρ, αλλα απ την αλλη ερχομαι και στη θεση του γερμανου φορολογουμενου που καλειται να πληρωσει το μαρμαρο και σκεφτομαι ποσο μ@λ@κας θα ενιωθα οταν εβλεπα οτι οι φοροι μου πανε να σωσουν τους ψευτες και αχρηστους που αρνουνται ν'αλλαξουν σελιδα στην τοσο διαπλεκομενη και διεφθαρμενη κοινωνια τους .
Μετα ομως, ως γνησιος Ελληνας θα σκεφτομουν οτι ειμαι πελατης του γερμανου φορολογουμενου καθοτι επι χρονια αγοραζω μανιωδως τα προιοντα του και ακολουθωντας το παγκοσμιο ρητο που λεει οτι ο πελατης εχει παντα δικιο θα απαιτουσα να μου τα χωσει για να σωθω, οποτε μπορω να γυρισω πλευρο και να κοιμηθω ησυχος.
gnx (16-02-12), Panos 316T (16-02-12), Ptboul (16-02-12)