Σελίδα 8 από 141 ΠρώτηΠρώτη ... 6789101858108 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 1409

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...5 (μ.μ. 2)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω δεν εχω καταλαβει κατι.
    Λεμε οτι οι ξενοι θελουν να μας διοικησουν.
    Οκ;
    Απο τη στιγμη που οι πολιτικοι μας, οπως λεμε εδω, ειναι αρπακτικα λαμογια κολοτουμπες και ασχετοι και δεν τους εμπιστευομαστε εμεις, οι ξενοι γιατι να τους εμπιστευθουν;
    Υπογραψαμε μια συνθηκη και μπηκαμε στην εοκ.
    Αυτο εχει καποιες υποχρεωσεις.
    Γιατι δηλαδη αυτοι να μας δωσουν λεφτα;
    Για να μην τα παρουν πισω;

Για συζητηση το βαζω αυτο.
    Εσυ ξέρεις κανένα λαμογιο να παραδέχεται οτι είναι???......υπάρχει περίπτωση ποτε να παραδεχτούμε οτι έχουμε κανει λάθος.....και κατα συνείδηση και οχι???

Σίγουρα μας έσπρωξαν σε ολο αυτο.....αλλα αυτοί απλα έσπρωξαν......εμεις πηδήξαμε κιόλας για να πάμε μακρύτερα......

Καλα κάνουν και δεν μας εμπιστεύονται......οχι εμάς.....τους πολιτικούς......αλλα τους πολιτικούς ποιος τους εκανε οτι ειναι????.......

Φταίμε ολοι...άλλοι πολύ....αλλοι λιγότερο....και μερικοί καθόλου.....αλλα σε μια συντεταγμένη πολιτεία.......ολοι μαζί θα τα περάσουν όλα......ιδανική κατανομή βαρών δεν υπάρχει, τουλάχιστον όσο ψηφίζουμε με την τσεπη....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Thomelef (16-02-12)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής: Οκ, σωστά δεν μας εμπιστεύονται, σωστά ζητούν την αποπληρωμή κ όλα καλά. Αυτό είναι η μία όψη.

Γιατί όμως τόση πρεμούρα με την Ελλάδα, γιατί ασχολούνται σε τόσο μεγάλο βαθμό με εμάς; Γιατί τόσο μονόπλευρη προσέγγιση δηλ. με το δικό μας χρέος, αυτό δεν καταλαβαίνω.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

nikos1400 (16-02-12), Samaro (16-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής: Οκ, σωστά δεν μας εμπιστεύονται, σωστά ζητούν την αποπληρωμή κ όλα καλά. Αυτό είναι η μία όψη.

Γιατί όμως τόση πρεμούρα με την Ελλάδα, γιατί ασχολούνται σε τόσο μεγάλο βαθμό με εμάς; Γιατί τόσο μονόπλευρη προσέγγιση δηλ. με το δικό μας χρέος, αυτό δεν καταλαβαίνω.
    Πες μου ενα πράγμα Πάνο...που έπρεπε να κάνουν οι πολιτικοί μας....μια περικοπή....κατι σε σχέση με το κόστος του δημοσίου τομέα. που το έκαναν σωστά και με την μια!!!....ολο ΚΩΛΟΒΑΡΑΝΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ......πως λοιπον να μην ασχολούνται ολο μαζι μας.....αφου βλέπουν οτι αμα δεν ασχολούνται θα τα κάνουμε ολα ΠΟΥΤΑΝ@
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

6. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Thomelef (16-02-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οκ;
    Απο τη στιγμη που οι πολιτικοι μας, οπως λεμε εδω, ειναι αρπακτικα λαμογια κολοτουμπες και ασχετοι και δεν τους εμπιστευομαστε εμεις, οι ξενοι γιατι να τους εμπιστευθουν;
    Υπογραψαμε μια συνθηκη και μπηκαμε στην εοκ.

γιατί εμείς είμαστε μάγκες...πρέπει να μας δανείζουν μια ζωή, υποτίθεται για την ανάπτυξη της χώρας, άσχετα αν εμείς τα τρώμε δεξιά και αριστερά με όποιον τρόπο να'ναι.
    δεν φταίμε εμείς που βγάλαμε τους πολιτικούς στην εξουσία, για να φουμαριάζουν επί δεκαετίες ολόκληρες και εμάς και τους δανειστές μας.
    φυσικά τόσα χρόνια που μας δανείζουν και κάνουμε την δουλειά μας, δεν φταίμε εμείς, φταίνε αυτοί που μας τα δίνουν, άσχετα αν εμείς οι ίδιοι ξέρουμε ότι είμαστε άδεια τσέπη και τα λεφτά που παίρνουμε δεν πρόκειτε να τα πληρώσουμε ποτέ.
    πάμε μια ακόμα φορά...
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ. ΑΣ ΤΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
    και επειδή θα την ξαναπάθουμε, ας κάνουμε τουμπεκί...γιατί το ότι παίρνουν ποσοστά τα δύο μεγάλα κόμματα μετά απο όσα συμβαίνουν, σημαίνει ότι θα την ξαναπατήσουμε.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 16-02-12 στις 09:17
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

8. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

PANOS-E60 (16-02-12), Stathis (16-02-12), Z4 DCT (16-02-12)

Rides
    5

Προεπιλογή

ΠανούΛη, ο λόγος που ασχολούνται με εμάς είναι ότι δυστυχώς είμαστε μία κατηγορία μόνοι μας.

10. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

Ptboul (16-02-12)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η εμμονή τους με το χρέος και τα ελλείματα μιάς χώρας που έχει με το ζόρι το 2% του ΑΕΠ της ευρωζώνης, έχει να κάνει κυρίως με τον παραδειγματισμό των υπόλοίπων "άτακτων παιδιών" της παρέας ... Και σε αυτόν τον στόχο τα έχουν πάει πολύ καλά νομίζω οι τροϊκανοί.

edit σωστό και αυτό που λέει ο Γιώργος.

12. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Ptboul (16-02-12)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

14. The Following 2 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Konstantinos E60 (16-02-12), Panos 316T (16-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Οκ;
    Απο τη στιγμη που οι πολιτικοι μας, οπως λεμε εδω, ειναι αρπακτικα λαμογια κολοτουμπες και ασχετοι και δεν τους εμπιστευομαστε εμεις, οι ξενοι γιατι να τους εμπιστευθουν;Υπογραψαμε μια συνθηκη και μπηκαμε στην εοκ.

οι δικοί μας βγαίνουν έξω για δανεικά (που δεν δικαιούμαστε,τουλάχιστον τέτοια υπέρογκα ποσά), οι ξένοι μας τα έδιναν(που δεν έπρεπε) με την συμφωνία(κάτω από το τραπέζι) να αγοράσουμε από αυτούς κάτι υποβρύχια που έγερναν κλπ και ταυτόχρονα τσιμπάνε και το "χαρτζιλικάκι" τους .

Ετσι τους εμπιστεύονται οι ξένοι βρε Σταμάτη... είναι μια σχέση με "στέρεες" βάσεις....
    τούρμπο και πράσινα άλογα

16. The Following 2 Users Say Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

Ptboul (16-02-12), Samaro (16-02-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε παιδιά, πως να μην μας έχουν στην μπούκα?
    είναι σα να έχεις έναν πελάτη, που έχεις στα χέρια σου 100κ επιταγές. αυτός έρχεται και σου λέει ότι δεν μπορεί να πληρώσει, και ότι πρέπει να φύγουν πίσω οι επιταγές.
    τι κάνεις???τον βοηθάς, γιατί αλλιώς θα σκάσουν όλες στα χέρια σου, και αυτομάτως θα έχεις και εσύ πρόβλημα.
    τον τραβάς κάποια ποσά πίσω για να μην μπλοκάρει και σε τινάξει και εσένα στον αέρα, και βάζετε ένα πρόγραμμα για το πως θα πληρωθεί το υπόλοιπο χρέος.
    ωραία μέχρι εδώ?
    πές ότι του κάνεις λοιπόν ανανέωση 20κ για 6 μήνες. συμφωνείτε και για το μεσοδιάστημα τι θα γίνεται, δίνεται τα χέρια, και μόλις φεύγει ο τυπάς, πάει και παίρνει το Μ3-τρίο το 46άρι επειδή έχουν πιάσει πάτο οι τιμές.
    νομίζετε ότι απέχει πολύ αυτό το παράδειγμα απο αυτό που συμβαίνει με την ελλάδα και τους δανειστές της???
    ξανασκεφτείτε το καλύτερα, γιατί αυτό ακριβώς γίνεται.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

18. The Following 7 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bill_m3 (16-02-12), Kostas_1 (16-02-12), Leonidas_E39 (21-02-12), Monsta (16-02-12), PANOS-E60 (16-02-12), Samaro (16-02-12), Stathis (16-02-12)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα παραδείγματα του Θωμά σε βάζουν στο νόημα.

Σελίδα 8 από 141 ΠρώτηΠρώτη ... 6789101858108 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP