Ptboul (15-02-12)
hades, σκεψου οτι π..δας την κορη του Βουλγαρακη, που ειναι 19 χρονων και εχει στην τραπεζα 3 000 000ευρο ή τα παιδια των εκαστοτε υπουργων τα οποια την ωρα που οι γονεις τους περνανε σημαντικες αποφασεις για την παιδεια, μειωνοντας καθηγητες,κοβοντας την διανομη δωρεαν εκπαιδευτικου υλικου, αυτα βρισκονταν στην Αμερικη σε πανεπιστημιο με τραπεζικο λογαριασμο που θα ζηλευε και 40αρης επιχειρηματιας...
επισης σκεψου οτι π..δας τις πουτα..νες τους, τις κυριες Κοκοβικου, οι οποιες απο κει που ηταν πληστρες στο χωριο τους, παντρευτηκαν τον κυριο Κοκοβικο και βρεθηκαν με 30 σπιτια, φρουρα και κατι εκατομυρια και αυτες στην τραπεζα...
ειμαι σιγουρος οτι θα σκισεις σημερα...ΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ, εκμεταλευτειτε το... τι νομιζεις οτι σκεφτεται ο Ροκο Αρη?
hades7 (14-02-12)
Thomelef (14-02-12)
Σταμ, το ξέρω το procedure, δεν ξέρω αν οι βουλευτές είχαν πρόσβαση σε αυτο, με επίσημο τρόπο. Δεν δικαιολογώ κανέναν κερατά, ασφαλώς κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, όποιος δεν έχει την ενημέρωση που χρειάζεται γιά να συμμετάσχει σωστά σε μιά διαδικασία σοβαρή, απλά παραιτείται η/και την καταγγέλει. Είπα ήδη, δεν υπαρχει δικαιολογία.
Z4 DCT (14-02-12)
hades7 (14-02-12)