Βρε εσυ χαντε αυτοι ειναι εκει για να εχουμε εμεις την ψευδαισθηση της δημοκρατιας, δεν ειναι για να σκεφτονται και να πραττουν κατα συνειδηση.
Ασε που στους περισσοτερους δεν φτανει το μυαλο τους για αυτο και δεν μπορουν να τα διαβασουν..
Βρε εσυ χαντε αυτοι ειναι εκει για να εχουμε εμεις την ψευδαισθηση της δημοκρατιας, δεν ειναι για να σκεφτονται και να πραττουν κατα συνειδηση.
Ασε που στους περισσοτερους δεν φτανει το μυαλο τους για αυτο και δεν μπορουν να τα διαβασουν..
Αρη, η εξήγηση που άκουσα από κάποιους που διαγράφηκαν από τα κόμματά τους επειδή δεν το ψήφισαν είναι ότι πήραν το κείμενο των 750 σελίδων στα χέρια τους το Σάββατο το μεσημέρι. Αυτό είναι αλήθεια αλλά προφανώς δεν αποτελεί δικαιολογία γιά κανέναν, ούτε γιά όσους ψήφισαν, ούτε γιά όσους δεν ψήφισαν. Είναι μία ακόμα απόδειξη της προδιαγεγραμμένης πορείας των πραγμάτων.
νομικός σύμβουλος είναι ένας ξαδερφός τους, που συνήθως ειναι και αυτός αγράματος σαν και αυτούς.
Η ένας ανηψιός τους.
Δες τα βιογραφικά τους.
μπούρδες και αερολογίες.
Αν τους προσλάμβανα στη δουλειά θα έδινα τον βασικό του ανειδίκευτου
και αυτά τα ρεμάλια τα ανεπρόκοπα, επειδή τάζουνε, τακτοποιήσεις, διορισμούς, ρυθμίσεις, μίζες κτλ, τα έχουμε στη βουλή αυτή τη στιγμή.
Αν η βουλή ηταν Α.Ε θα είχε κλείσει εδώ και 70 χρόνια.
οταν βγαινει ο υπουργος και παραδεχεται οτι δεν το εχει διαβασει, ή εχει διαβασει το μισο, αλλα το ψηφισε, οταν την ωρα που λεει θα γινει η περιληψη του μνημονειου εξαφανιζονται ολοι, οταν την ωρα που η Αθηνα καιγοταν απ τα τσιρακια τους οι μισοι εβλεπαν μπαλα, συγνωμη κιολας αλλα εμεις φταιμε, φταιμε 2η φορα... Μια που τους εχουμε δωσει το δικαιωμα να βρισκονται εκει και τους καναμε ''μαγκες" και αλλη μια που δεν τους καψαμε μαζι με τις οικογενειες τους στα σπιτια τους μεσα...
και μην μου πειτε τι φταινε οι οικογενειες τους, ή οτι ειμαι ακραιος, αλλα αν ο πατερας μου ηταν τοσο καθικι σαν μερικους-μερικους θα τον ειχα φαει νυχτα και θα δηλωνα εξαφανιση!
μλκ να πας να χεστεις ηθελα να παω να ριξω ενα μανικι μερα που ναι και με συγχησες![]()
οχι δεν θελω βοηθεια αυτο δεν σκεφτηκες ρε?![]()
αντε γεια...
Το κείμενο ήταν έτοιμο και έβγαιναν amendments κάθε βράδυ, απο την πρώτη μέρα των διαπραγματεύσεων
Για αυτό και λέγεται ΜΝΗΜΟΝΙΟ (memorandum - MEMO που λένε οι βλάχοι), ώστε να το παρακολουθείς απο τα πρακτικά του, μέχρι να ολοκληρωθεί.
Σε οποιοδήποτε μπιζνες πλαν, ξεκινάει με το κικ οφ, ακολουθεί το negotiation, βγαίνει η πρόταση και επικυρώνεται.
Μετά καταγράφεται το πλάνο και τελος παρακολουθείται η πρόοδος.
στο τέλος γινεται το τελικό meeting που κλείνει το έργο.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, δεν ξέρω τι θα πουν στα χωριά του, αλλά ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, το παρακολουθουσαμε καθημερινα και ξέραμε τι γίνεται.
δεν περιμέναμε την τελευταία μερα να διαβάσουμε ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.
οπως στο σχολείο, κάνεις κάθε μέρα ΕΝΑ μαθημα και στο τελος ξέρεις ολο το θέμα του βιβλιου.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ
είμαι έξαλλος, είμαι έξαλλος.
άναψα τσιγάρο και φταίτε εσείς.
ρίξε κάνα @@ να στανιάρεις ρε θείο...
sympether with chiefτης