Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμπαξα καινουργια μπουζι στα 60 ευρω κ πολλαπλασιαστη 3ου κυλινδρου στην εγγυηση. Νικολάκη άντε να μη χρειαστεί τίποτα άλλο ρε φίλε!!
σημερα εμπαξα και εγω με την σειρα μου το ψεκαστηρι για την αυξηση ιπποδυναμης του Μ3 να ευχαριστησω και απο εδω τον φιλο turbodog για την πολιτιμη βοηθεια του ευτυχως που εχουμε και εσενα και κανουμς κατι της προκοπης
Αρχικό μήνυμα απο sokinm3 σημερα εμπαξα και εγω με την σειρα μου το ψεκαστηρι για την αυξηση ιπποδυναμης του Μ3 να ευχαριστησω και απο εδω τον φιλο turbodog για την πολιτιμη βοηθεια του ευτυχως που εχουμε και εσενα και κανουμς κατι της προκοπης Αντε ρε Νικολα και εις ανωτερα (εχει??)
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Αντε ρε Νικολα και εις ανωτερα (εχει??) ευχαριστω Γιαννακη ολο και κατι θα βρουμε
Αρχικό μήνυμα απο sokinm3 σημερα εμπαξα και εγω με την σειρα μου το ψεκαστηρι για την αυξηση ιπποδυναμης του Μ3 να ευχαριστησω και απο εδω τον φιλο turbodog για την πολιτιμη βοηθεια του ευτυχως που εχουμε και εσενα και κανουμς κατι της προκοπης ----- ----- γιαααα πες. δεν ειμαι σιγουρος τι καταλαβα...
Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 ----- ----- γιαααα πες. δεν ειμαι σιγουρος τι καταλαβα... Και εγώ την ίδια απορία έχω....... Νίκο για μπουκάλες μιλάμε??????
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ