Περα απο το πειραγμα που κανουμε στον θωμα να σας πω μιας και εχω δει προσωπικα την δουλεια του απο κοντα και τι δυνατοτητες εχει στο να επεξεργαζεται και να δινει μορφη στο ξυλο πιστευω οτι αν πει να το δοκιμασει ειναι σιγουρο οτι θα το πετυχει.
Περα απο το πειραγμα που κανουμε στον θωμα να σας πω μιας και εχω δει προσωπικα την δουλεια του απο κοντα και τι δυνατοτητες εχει στο να επεξεργαζεται και να δινει μορφη στο ξυλο πιστευω οτι αν πει να το δοκιμασει ειναι σιγουρο οτι θα το πετυχει.
sympether with chiefτης
sympether with chiefτης
ξέρει κανείς πόσα μεταφορικά έχει? αλλα σίγουρα θα μιλάμε κάπου στο 3000χίλιαρο απο αυτόν έτσι? μόνο για αγορά! άρα εάν έχει και 900 το πρόγραμμα κλάφτα σίγουρα 4000 πες γιατί δεν έβαλα και τα άλα εξαρτήματα για SMG φίλτρο αέρος κλπ..![]()
για να φτιάξω τέτοιο πράγμα έτσι όπως ξέρω εγώ, πρέπει να χαλάσει μία εισαγωγή. και πάλι, δεν θα είναι ολοκληρωμένη.
θα πρέπει να αφερεθούν οι αυλοί, και να γεμίσει με ειδικό υλικό όλη η εισαγωγή.
μόλις πήξει το υλικό, να κοπεί η εισαγωγή για να βγεί το υλικό, το οποίο θα είναι και το καλούπι σε μορφή αρσενικού, στο οποίο μπορούν να μπούν τα φύλλα κάρμπον ή πολυεστέρα με την ρυτίνη, και να πρεσσαριστούν με μέθοδο βάκουμ στο καλούπι.
έτσι βγαίνει το βασικό κομμάτι. οι αυλοί, μπορούν να αντικατασταθούν με της μαμάς εισαγωγής, αλλά σίγουρα θα έχει πολύ δουλειά για να τοποθετηθούν σωστά.
έχει μεγάλη ιστορία. δεν είναι καθόλου απλά τα πράγματα...
sympether with chiefτης