Μανο θα κανεις τον αντιπρόσωπο Κρήτης έχει να πέσει ναβαρα με καβουκα...
Μανο θα κανεις τον αντιπρόσωπο Κρήτης έχει να πέσει ναβαρα με καβουκα...
το πιο πιθανό πάντως, είναι να βγάλουμε κάτι ελαφρώς χειρότερο απο το λίνκ που πόσταρε ο φίλος στέλιος.
προσωπικά έχω δουλέψει κάρμπον πανί, και δεν είναι πολύ εύκολη υπόθεση. ειδικά αν θέλεις να κρατήσεις την όψη της ίσιας πλέξης.
βέβαια, για καλύτερο αποτέλεσμα, υπάρχουν ανάλογα υλικά. όπως για παράδειγμα πανί εμποτισμένο με ριτίνη, και όχι απλό όπως αυτό που έχω εγώ (πρέπει να έχει καμμιά 10αριά μέτρα ακόμα πάνω στο εργοστάσιο).
το θέμα είναι πως θέλει πολύ δουλειά, και άπλετο χρόνο. ίσως αν είχα ένα μικρό εργαστήριο εκτός εργοστασίου για να περνάω την ώρα μου, να ασχολιόμουν.
μικρό εργαστήριο με cnc πάλι, δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει...
υγ. μάνο...ακόμα και να μιλάγαμε σοβαρά να έστελνες την εισαγωγή, θα έπρεπε να πάρεις άλλη. αυτή θα έπρεπε να την καταστρέψουμε.
sympether with chiefτης
///Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS
BILL007 (17-02-12)
Θωμά θα βρούμε την άκρη θα φτιάξουμε κερινο καλούπι....
sympether with chiefτης
Και δηλαδης να καυαστρεψει κάτι οριτζιναλε για καλούπι; Οπα ρε μάστορα δωσε μου το βεσπινο σου να σου κόψω καλούπι και να σου δώσω το σπυρινο πίσω....χαχαχα βασικά θα κοιτάξω εναλλακτικές μεθόδους απο βδομάδα και αν χρειάζεται σπάσιμο το πρωτότυπο καλύτερα να σπαστει η ρεπλικα εφόσον είναι ολοιδιες
Ο δεύτερος με επέστρεψε σαν ελλατωματικό στον πρώτο.
Ρε χατζηπαπάρα, να το λύσουμε να το περάσουμε CAD να το πάμε σε digital printing.
Κάτσε να το ψάξω λίγο.
και απο εκεί βγήκε η φράση "άστα να πάνε. ο κόσμος ξύπνησε"
το να το περάσεις σε cad ρε χατζηπαπάρα, είναι μία κουβέντα.
το digital printing, είναι μονάχα για κατασκευή πρωτοτύπου, και τπτ παραπάνω. για να δείς δλδ που βρίσκεσαι στην πραγματικότητα, σε μικρότερη κλίμακα.
το συγκεκριμένο, ίσως λόγο διάστασης, να υπάρχει μηχάνημα για να στο βγάλει ένα προς ένα.
sympether with chiefτης
Απλα εσυ εισαι ακομα στην εποχη του χαλκου σε σχεση με την τεχνολογια σημερα.
Σκατα cnc εχεις.
Τιποτα πακιστανους με μπλακεντεκερ θα εχετε στο εργοστασιο και οποτε ερχεται κοσμος τους κρυβετε στο υπογειο.