Για ΒΤ και ipod integration δεν ξέρω αλλά για το cruise-control, στο Α6 το εργοστασιακό retrofit cruise-control δεν λειτουργεί όπως θα λειτουργούσε αν είχε γίνει η εγκατάσταση εξ'αρχής απο το εργοστάσιο.
Το καταθέτω αυτό απο προσωπική εμπειρία σε Α6 station MY2008 (quattro 2,4 με την ανάρτηση του allroad) το οποίο αγοράσαμε (καινούργιο) στην εταιρεία και επειδή δεν είχε (*) cruise-control, θελήσαμε να το τοποθετήσουμε -εκ των υστέρων- στην Karenta (απ'όπου και αγοράστηκε το αμάξι).
Bέβαια μας το είπαν οτι δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει όπως αν είχε τοποθετηθεί απο το εργοστάσιο αλλά ΟΚ, τα βασικά τα κάνει.
Αυτό που δεν κάνει είναι να ανεβάζει/καταβάζει Km/h κατά 10άδες αν κρατάς σταθερά "πατημένο" τον σχετικό "μοχλό". Μπορεί όμως να κρατά στην μνήμη και να επαναφέρει την σταθερή ταχύτητα που είχες πρίν απο φρενάρισμα (ή επιτάχυνση)
(*) Το αυτοκίνητο ήταν καινούργιο, με πλούσιο εξοπλισμό τον οποίο είχε παραγγείλει πελάτης που τελικά ακύρωσε την αγορά όταν το αυτόκίνητο είχε ήδη έρθει Ελλάδα. Ομως ούτε cruise-control είχε, ούτε NAVI, ούτε BT.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος παραγγέλνει τέτοιο αμάξι χωρίς cruise-control (την υδροπνευματική ανάρτηση και το BOSE σύγουρα τα πλήρωσε "χρυσά", στο cruise-control τσιγγουνευτηκε ?)
Το CC δεν έμπαινε μόνο του αλλά με ένα πακέτο εξοπλισμού που το ανέβαζε ακόμα 4.000.
είχαμε εταιρικά Α4 και Α6 την καλή εποχή και είχαν τα πιό κουλά πακέτα που φαντάζεσαι, αλλά ότι είχε το ένα έλειπε απο το άλλο.
BILL007 (12-02-12)
Ρε Πρόεδρε το δικό μας είχε απο extra, τον πατέρα του και τη μάνα του, μόνο η sauce του έλειπε γιατί είναι quattro και δεν γλυστράει (ούτε με sauce).
Μόνο η ανάρτηση, το BOSE, τα LED κι η οροφή πρέπει να κόστισαν (σαν παραγγελία) πάνω απο 10Κ. Αισθητήρες βροχής, παρκαρίσματος, κουρτινάκια, βάσεις στήριξης στο πορτ-μπαγκάζ, ζαντολάστιχα, τιμόνι sport, χρώμα άλλα τόσα, το CC βρήκε να λείπει ?!
εμενα μου ειπαν απο την καρεντα οτι μπαινει το cc αλλα οχι μονο ο μηχανισμος και το καλυμμα του τιμονιου, οπως κανουν οι περισσοτεροι.
θελει και ενα εγκεφαλακι που ηδη εχει το αυτοκινητο, αλλα πρεπει να μπει καινουργιο και να προγραμματιστει "παρθενο" για να λειτουργει σωστα...
ισως να εφταιγε αυτο που στο Α6 που διαβασα δεν λειτουργησε οπως επρεπε.
κοστος γυρω στα 500 ευρα.
επειδή τότε ήμουν διευθυντής λειτουργικής στήριξης (δηλαδή περνάγανε απο τα χέρια μου και αυτά) θυμάμαι ότι είχαμε κουφαθεί με τα Α6.
Ενα είχε δερμα ξένον κτλ αλλά όχι οροφή και το άλλο είχε οροφη στέρεο κτλ.
Είχαμε ρωτήσει και μας είχαν πεί οτι δεν πρέπει να ξεπερνάει (τότε) μια συγκεκριμένη εργοστασιακή αξία (δεν θυμάμαι πόσο) και έτσι τα έφερναν με πακέτα-πακέτα.
Το Α4 που είχα εγώ, (μετά απο μια BMW και πριν ξεπέσω σε μια κορόλα και μετά στο τίποτα), είχε δέρμα, στέρεο, οροφή και παρόλο που εκλπιπαρούσα σχεδόν για αυτόματο δεν γινόταν.
Αν ήθελα αυτόματο δεν έπρεπε να έχω οροφή.
Ετσι έμπαιναν τότε οι παραγγελίες στο εργοστάσιο.
Αν ήθελες να βάλεις personal παραγγελία πήγαινε 5 μήνες η παράδοση και κανένας δεν το έκανε.
Ω ρε χρήμα με τη σέσουλα για τους ντίλερς από τα εξτρά !!
οταν λες στερεο ειχε πικ πακ ή σκετο?
Πάντως φίλος έβαλε CC σε S3 mod 2009 facelift μόνος του!
Πήγαινε στις διάφορες διαβολοκαρέντες, ρόρρηδες, φιλοσίδηδες κλπ κ του λέγανε όλοι ότι δεν μπαίνει και κατέβασε από κάπου ένα dyi how to manual και τους το πήγε μετά με το cruise control και χαζέψανε όλοι
Μιλάμε πως είναι παντελώς ΑΧΡΗΣΤΟΙ και δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται σ αυτή τη μάρκα
Detailing Madness