-
πολυ ωραιο αυτοκινητο χωρις αμφιβολια.
θα πω τα ιδια που ειπα και για την F10 σε σχεση με την Ε60.
κανονικα αυτο θα επρεπε να ειναι το προηγουμενο μοντελο και η Ε63 το επομενο.
δυστυχως οπως συμβαινει με ολους τους μεγαλους καλλιτεχνες η δουλεια του κρις μπανγκλ αναγνωριζεται κατοπιν εορτης.
μετα λοιπον απο την Ε63 θα περιμενα ενα "εξωπραγματικο" κουπε απο τη bmw, αλλα ηρθε ενα πιο συντηρητικο σχημα.
αλλωστε εδω δεν ισχυει το επιχειρημα του πιο συντηρητικου κοινου που απευθυνεται ενα σενταν οπως η F10.
τα μεγαλα κουπε αυτης της κατηγοριας τα αγοραζει κοινο που αρεσκεται να πρωτοτυπει, να καινοτομει ισως και να προκαλει.
τιποτα απο αυτα δεν κανει η F13.
ως κατοχος του προηγουμενου μοντελου δεν μου προκαλειται το συναισθημα να την αποκτησω παση θυσια!
ναι πολυ ωραιο αυτοκινητο χωρις αμφιβολια και βελτιωμενο θα ειναι σαφως, αλλα δεν δημιουργει τοση αισθηση, οση θα περιμενα απο τη ναυαρχιδα της φιρμας.
απο το εσωτερικο δεν μου αρεσει καθολου η γραμμη που παει απο την κονσολα στο ντουλαπακι, αν την παραγγελνα θα επελεγα να μη εχει διχρωμια σε εκεινο το σημειο.
επισης δεν μου αρεσει το τιμονι, μου φαινεται μικρο το κεντρο του.
μου αρεσουν τα οργανα και η μεγαλη οθονη του idrive.
επισης το ανθρακονημα φαινεται λιγοτερο σε σχεση με το παρελθον καθως υπαρχει κυριως στην κονσολα (με το τεραστιο τασακι, μπλιαχ).
εξωτερικα, οπως ειπα, ουτε κρυο ουτε ζεστη, ασχημο σε καμια περιπτωση δεν ειναι αντιθετως, ομως δεν θα προκαλεσει συζητησεις οπως ο προκατοχος.
οι ζαντες συνεχεια της Ε63 ειναι ωραιες αλλα κι αυτες μου αρεσουν πιο λιγο διοτι εχουν ενα σημειο που φαρδαινουν και χαλανε την ακτινα.
τα φρενα ειναι βημα προς τα εμπρος, θα τα προτιμουσα αλλο χρωμα.
τελος δεν μου αρεσει το σηματακι στη μασκα, μου θυμιζει 316 με αυτοκολλητο Μ...
-
The Following 8 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:
alexk (12-02-12), alexm (12-02-12), aristent (12-02-12), bill_m3 (12-02-12), GiannisRob (13-02-12), gnx (12-02-12), PANOS-E60 (12-02-12), Thomelef (12-02-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP