Γκρουπ Φρανκφούρτη μου μέσα...βαριεμαι!!!
Γκρουπ Φρανκφούρτη μου μέσα...βαριεμαι!!!
sympether with chiefτης
Ομως: για να πάει έτσι, θέλει "μυαλά" που μόνο STOCK δεν μπορεί να είναι...
Με την ωμή δύναμη που έχει αυτό το μοτέρ, θέλει και τρέλα και άντερα και χέρια και πόδια και @ρχίδ@ για να κάνεις χρόνους.
Αλλιώς πάς βόλτα, σβέλτη, με "παιχνίδι" αλλά μέχρι εκεί. Είναι "άγριο" πράμα το ZR-1.
Monsta (12-02-12)
τώρα που το ξαναείδα, επιμένω ότι το τιμόνι είναι τραγικότατο...είναι τραγικός ο κύκλος που κάνει. απορώ γιατί το έχουν έτσι. τέτοιο αμάξι θέλει τιμόνι ξουράφι, και όχι τιμόνι βάρκας.
sympether with chiefτης
Οπως το λές, σβέλτη βόλτα και παιχνίδι.
το έχουν έτσι γιατί 99% οδηγιέται στην Αμερική όπου ένα πιό σβέλτο τιμόνι θα τρόμαζε τους Αμερικάνους στις ευθείες και τις μεγαααααλες καμπές των highways.
Υπάρχει option που λέγεται Pro και έχει πιό γρήγορο τιμόνι, κάμπερ απο το εργοστάσιο και εκκεντροφόρους, αλλά δεν βγάζει πινακίδες.
Μπορείς να παραγγείλεις αν θες μονο το τιμόνι.
(καλό ε?)
ε ναί ρε...έτσι μάλιστα. όπως το βλέπω στο βίντεο, μισή στροφή του Μ3, είναι πάνω απο 3/4 γι'αυτό...εκτός και αν αυτό είναι το κοντό τιμόνι που βλέπουμε στο βίντεο, και όχι το κανονικό...πράγμα που δεν το ξέρουμε. προσωπικά, απο αυτό και μόνο, το αμάξι για μένα είναι χ. άσχετα την δύναμη του, και τον χρόνο του στο ρίνγκ, και όλα τα υπόλοιπα.
sympether with chiefτης
Ειναι ένα παρανοϊκό αυτοκίνητο, σαν ένα τρελοσκυλο που εκεί που το χαϊδευεις γυρνάει και σε δαγκώνει.
Ειδικά στο κομμάτι του βίντεο που το Αουντι σηκώνει τη φτερούγα και προχωράει και απο πίσω έρχεται μαλιοκούβαρα η βέτ, είναι ολα τα λεφτά.
Πως είναι όταν είμαστε παιδιά που παίζαμε ξύλο άτσαλα?
έβαζες τα χέρια μπροστά σαν προπέλες και όποιον πάρει ο χάρος?
Πως έτρεχες με το ποδήλατο και έλεγες οκ, τώρα θα πέσω αν δεν κόψω... αλλά δεν έκοβες....
Παράνοια.
https://www.youtube.com/watch?v=g4CPBfpnye0
Leonidas_E39 (12-02-12), Thomelef (12-02-12)
3:04 απογειωθηκε η Vette!!!!....στο προηγουμενο βιντεο...