Αρχικό μήνυμα απο
VanVIC
Νταα-ντα, ντιρλά-νταντά
Ωωντί-ρλαντά ντιρλά-νταντά !
Περί ορέξεως... θα μου πείς, ΟΚ, τουλάχιστον μας απ-έμεινε (να δούμε για πόσο ακόμα) το δικαίωμα του σχολιασμού.
Εξωτερικά:
H convertible εκδοχή δεν μ'αρέσει.
Το Coupe μ'αρέσει, απ'όσο μπορώ να καταλάβω απ'τις photo τουλάχιστον, καταφέρνει να "κρύψει" τις διαστάσεις του.
Δεν έχει την "περίεργη" σχεδιαστική προσέγγιση του απερχόμενου αλλά κι αυτό καταφέρνει να ξεχωρίζει με τις τονισμένες "Μ" πινελιές. Πάντως δεν θα καταφέρει να είναι όσο ξεχωριστό ήταν το προηγούμενο.
Εσωτερικά:
Σαφώς και προτιμώ τον οδηγοκεντρικό σχεδιασμό του "πιλοτηρίου" και ακολούθως εκτιμώ την επιστροφή της εταιρίας προς την κατευθυνση αυτή.
Το τιμόνι μ'άρέσει, ο σχεδιασμός των οργάνων επίσης παρ'όλα αυτά, το ευρύτερο ταμπλώ μου δίνει την άισθηση του διαστημοπλοιου "Enterprise".
Χωρίς να μπορώ να το χαρακτηρίσω "φλύαρο" (όπως στα π.χ.στα μεγάλα Audi ή στα Lexus), μου δείχνει αρκετά "φορτωμένο". Θα μου πείτε οτι έτσι προβλέπει το Marketing για το target group στο οποίο απευθύνεται, ΟΚ, να το δεχτώ αλλά και κάτι πιο "λιτό" νομίζω οτι θα έδινε καλύτερη εντύπωση.
Οδηγικά:
Δεν μπορώ να ξέρω, πόσοι άλλωστε γνωρίζουν ήδη ?
Εχωντας πάντως μια 2-ήμερη εμπειρία με το απερχόμενο, και δεδομένης της προσπάθειας "το καλό να γίνεται καλύτερο", φαντάζομαι οτι και με την συνδρομή του F/I κινητήρα, η αίσθηση θα είναι ασύληπτη, δεν θα θές να κατέβεις.
Αν κάποτε έκανα "όνειρα", σήμερα (12/2/12) πλέον απαγορευω στον εαυτό μου ακόμα κι'αυτή την "πολυτέλεια".
Οποιοι τυχεροί, ας είναι καλά κι ας το απολαυσουν όπως του πρέπει.
Τ'αμάξι δείχνει ΝΤΑΜΑΡΙ !