Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: [1M] Snow Drift

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    μάλιστα αν τύχει και βρώ χιόνι, κάνω τα ίδια με καμμιά 160 χιλιόμετρα. η τεχνική του πάντως δεν με τρελαίνει γενικά, όπως επίσεις ότι μπορεί με απλές τιμονιές να γυρίσει το αμάξι απο την στιγμή που η πρόσφυση είναι μηδενική.
    Τομ έχεις εμπειρία από χιόνι ?
    Το συνήθες πρόβλημα στο χιόνι είναι ότι δεν υπάρχει πρόσφυση και η ορμή (ταχύτητα + βάρος) σε παίρνει και δεν είναι τόσο απλό να αλλάξεις πορεία/τροχιά μερικές φορές που η ταχύτητα είναι μεγάλη.
    Τα 160χλμ σε κανονικό δρόμο (εκτός αν έχεις αεροδρόμειο) δεν ισχύουν.
    Αυτά τα αναφέρω από την εμπειρία μου γιατί κάθε χειμώνα κάνω μέσο όρο 40+ ώρες ντρίφτ στο χιόνι.

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τομ έχεις εμπειρία από χιόνι ?
    Το συνήθες πρόβλημα στο χιόνι είναι ότι δεν υπάρχει πρόσφυση και η ορμή (ταχύτητα + βάρος) σε παίρνει και δεν είναι τόσο απλό να αλλάξεις πορεία/τροχιά μερικές φορές που η ταχύτητα είναι μεγάλη.
    Τα 160χλμ σε κανονικό δρόμο (εκτός αν έχεις αεροδρόμειο) δεν ισχύουν.
    Αυτά τα αναφέρω από την εμπειρία μου γιατί κάθε χειμώνα κάνω μέσο όρο 40+ ώρες ντρίφτ στο χιόνι.
    καλά ρε μλκ...είναι δυνατόν να πάρεις στα σοβαρά έστω και μια λέξη απο την συγκεκριμένη απάντηση που έδωσα???χαχαχαχαχα ρε άλεξ, με μισό πόντο χιόνι, τα πάντα ενεργοποιημένα τα έχω...δεν γουστάρω με την καμμία να πάω για βάψιμο στα καλά καθούμενα...άλωστε, το Μ-τρίο, δεν έχει θέμα να ντριφτάρει στο στεγνό...οπότε, δεν μου λέει τπτ το χιόνι. πιο παλιά με το 316, παρακαλούσαμε να χιονίσει. είδαμε ότι το χιόνι ολοένα και λιγόστευε, και έτσι πείραμε Μ3.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 2 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexk (09-02-12), Tsakirakos (09-02-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP