Ο Andre είναι οδηγός αγώνων και σε καμμία περίπτωση κουλός... (ούτε τον συγκρίνω με τον Νίκο Αλ.)
Μερικά άλλα βίντεο...
Kοιτάξτε όλα του τα βίντεο
Ο Andre είναι οδηγός αγώνων και σε καμμία περίπτωση κουλός... (ούτε τον συγκρίνω με τον Νίκο Αλ.)
Μερικά άλλα βίντεο...
Kοιτάξτε όλα του τα βίντεο
Τομ έχεις εμπειρία από χιόνι ?
Το συνήθες πρόβλημα στο χιόνι είναι ότι δεν υπάρχει πρόσφυση και η ορμή (ταχύτητα + βάρος) σε παίρνει και δεν είναι τόσο απλό να αλλάξεις πορεία/τροχιά μερικές φορές που η ταχύτητα είναι μεγάλη.
Τα 160χλμ σε κανονικό δρόμο (εκτός αν έχεις αεροδρόμειο) δεν ισχύουν.
Αυτά τα αναφέρω από την εμπειρία μου γιατί κάθε χειμώνα κάνω μέσο όρο 40+ ώρες ντρίφτ στο χιόνι.
καλά ρε μλκ...είναι δυνατόν να πάρεις στα σοβαρά έστω και μια λέξη απο την συγκεκριμένη απάντηση που έδωσα???χαχαχαχαχα ρε άλεξ, με μισό πόντο χιόνι, τα πάντα ενεργοποιημένα τα έχω...δεν γουστάρω με την καμμία να πάω για βάψιμο στα καλά καθούμενα...άλωστε, το Μ-τρίο, δεν έχει θέμα να ντριφτάρει στο στεγνό...οπότε, δεν μου λέει τπτ το χιόνι. πιο παλιά με το 316, παρακαλούσαμε να χιονίσει. είδαμε ότι το χιόνι ολοένα και λιγόστευε, και έτσι πείραμε Μ3.
sympether with chiefτης
Μη τα συζητας αδερφε...
Vassilis ///M (09-02-12)