άσε Γιάννη γιατί πήγα μια φορά με το οικογενειακό Χ3 2.0 να οδηγήσω ένα 2.0d και έχασα το φως μου. τόσο μεγάλη είναι η διαφορά
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
λιγο offtopic αλλά αφου το εφερε η κουβεντα, να σας πω πως τις λίγες μερες που βρισκομαι στην λαρισα εχω παθει την πλακα μου με τα diesel. Ειναι τοσα πολλα που πιστευω πως αγγιζουν τουλαχιστον το 20% του συνολικου πλυθυσμου των οχηματων εδω. Τα bmw δε, πρεπει να ειναι κατα 90% diesel!!! εχω δει μαρκες που δεν ηξερα καν οτι εισαγονται σαν diesel απο τις αντιπροσωπειες τους (punto, panta, fiesta, polo, golf κ.α.). Δεν το συζητάω για τα τζιποειδες, ολα diesel!!! ΜΠΡΑΒΟ στους λαρισαιους που εκμεταλευονται αυτη την δυνατοτητα που τους δινεται, ξεπερασαν τα taboo του κλασικου νεοελληνα και μπορουν να γυριζουν καναλι οταν λενε οι ειδησεις για ειδικους φορους καταναλωσης στα καυσιμα αφου τους ειναι σχεδον αδιαφορο!!!
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
Εδω στην Αθηνα κρύβονται, αλλά όλο και κάπου θα συναντήσεις όπως το δικό μου - που είναι και καμουφλαρισμένο αφού στα πλάγια δεν εχει το 2.0d αλλά \\\Μ σαν Μ-pack που είναι. Εχω βάλει και το Τ-box, και πάει τουλάχιστο στα 3λιτρο. (αλλά καίει και λιγο παραπάνω βεβαίως βεβαίως!!)