Skillz & Ballz =
Skillz & Ballz =
120ie87 (08-02-12), Eleni (08-02-12), Nick bmwlover (08-02-12), nikos1400 (08-02-12), S8N (08-02-12), SoNiC_77Gr (08-02-12), Vassilis ///M (08-02-12)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Nick bmwlover (08-02-12)
Δε το βαλα ρε Νίκο γιατί όλο και κάποιος θα βγει να πει καμιά στραβομάρα του στυλ, δε κάνει καλά αυτό / εκείνο, γλυστράει πολύ κι είναι εύκολο, το κάνω κι εγώ αμα λάχει, η τεχνική του δεν είναι σωστή, γίνεται και με άλλο τρόπο, σκαλίζει τη μύτη του στο τάδε σημείο, δε μ αρέσει η μουσική / ο ήχος που έβαλε............τα γνωστά τεσπα και δεν έχω όρεξη.![]()
βασικά, δεν κρατάει καλές γωνίες, και δεν έχει σωστή μεταφορά στο βάρος του. απο την άλλη, μιλάμε για χιόνι. πράγμα που σημαίνει, ότι και η γιαγιά μου μπορεί να σπάσει την πρόσφυση και να ντριφτάρει. εγώ θα το έκανα πολύ καλύτερα, χωρίς να θέλω να περιαυτολογίσω. μάλιστα αν τύχει και βρώ χιόνι, κάνω τα ίδια με καμμιά 160 χιλιόμετρα. η τεχνική του πάντως δεν με τρελαίνει γενικά, όπως επίσεις ότι μπορεί με απλές τιμονιές να γυρίσει το αμάξι απο την στιγμή που η πρόσφυση είναι μηδενική. απο την άλλη, δεν κατάλαβα τι προσπαθεί ν'αποδείξει σκαλίζοντας την μύτη του???ότι είναι Ο χεράς???εγώ καθαρίζω τη μύτη μου, ξίνω τον κ@λο μου, και με το ένα πόδι ξίνω την γάμπα του άλλου ποδιού, χωρίς να έχω πρόβλημα στο τριφτ. επίσεις μουσική είναι αυτή???βάλε εκεί το τραγούδι του ζορμπα ρε καραμήτρα να γουστάρουμε λίγο να πούμε. απαπαπα κώστα epic fail το βίντεο φίλε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sympether with chiefτης
.....εχοντας το ενα χερι εξω απο το παραθυρο χαιρετωντας τα πληθη,ταυτοχρονα με το αλλο χερι μιλαει στο κινητο,ξυνοντας με το ενα ποδι την γαμπα του Τομι που καθεται διπλα......και ολα αυτα σε στεγνη καινουργια ασφαλτο!!!!
![]()
Σιγα το κουλάδι.
πρώτη σκαλα ηλεκτρονικά εχει και μας κάνει και το μάγκα.
Κάντο ρε με Ε30 αμα έχεις κοκόβια.
aristent (08-02-12)
πιστεύω ότι δεν το κάνει με απλά λάστιχα αυτα , αλα δεν είναι επικίνδυνο ρε παιδιά αυτό?/ αν του φύγει και το κάνει 2 τρομπέτα το αμάξι μετά θα φταίει ο δρόμος η το αμάξι που δεν κράτησε?/ πιστεύω ότι τέτοια αμάξια δε είναι για καφρίλες οπός αυτό που κάνει ο τυπάς γνωμη μου παντα εε χωρης προσβαλω καποιον
Θελει αντερακια ...... !!
ο αλλος με το ΕνΟ το εκανε καλυτερα στο χιονι, αν θυμαστε εκεινο το βιντεο
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Stamatis (08-02-12), Vassilis ///M (09-02-12)