+1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!!
ΝΑ κλειδωσει να τελιωνουμε.....
+1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!!!
ΝΑ κλειδωσει να τελιωνουμε.....
cecotto 029/505 (08-02-12)
Σταθη και περυσι ηρθαν ατομα που δεν μπαινουν καθημερινα στο φορουμ...
Ειδη καποια ατομα ειναι οκ στο οτι θα ερθουν απλα δεν ειναι ολη μερα πισω απο ενα πληκτρολογιο...
Το οτι και φετος εγινε Χαλκηδονα δεν παει να πει ομως οτι δεν θα παμε στην κοπη σωστα; ; ;
Καταλαβαινω οτι μερικοι βαρεθηκαν το μερος στην αρχη ομως δεν εδειξαν κατι τετοιο και αντε ο Θωμας ξηγηθηκε σπαθι και δηλωσε τους λογους του . . .
Τα υπολοιπα μελη ; ; ;
Azurius, Civileng, gant,Kazakos Garage, Leonidas_E39, liakos, michaelp900, mormon, nikos ///M, nikos e46 16v, NionioSE60, pilot, Skyline_IS,
Ολοι εχουν ερθει πανο απο 50 φορες Χαλκηδονα και βαρεθηκαν ; ; ;
Ας σταματησει το ολο θεμα εδω να μην λεμε τα ιδια πραγματα καθε φορα διοτι το θεμα δεν ειναι το μερος . . .
Η πιτα θα γινει κανονικα ειτε με 1 ατομο ειτε με 100 . . .
Να ειναι ολοι καλα παντως και κακια δεν κραταμε πουθενα !!!
Δεν ηθελα να λάβω μερος στην κουβεντα αλλα δεν αντεξα μιας μπηκε το ονομα μου στο τραπεζι. Το να βγω και να δηλωσω ανοιχτα για ποιον λόγο δεν δήλωσα συμμετοχη για την κοπή της πίτας δεν υπάρχει περιπτωση να το κανω. Θέλω να πιστευω οτι ο καθενας εχει τον λογο του και για μενα ειναι σεβαστος και το θεμα τελειωνει εκει. Στο κατω κατω το συγκεκριμενο θεμα ειναι να δηλώσουν ποιοι θελουν να δηλωσουν συμμετοχη για την κοπη της πιτας και οχι για ποιον λόγο δεν θα ερθουν .
Τα παραπανω σχολια μου να διευκρινησω οτι δεν εχουν ουτε ενα κομματι ειρωνιας και δεν στοχευουν καπου προς αποφυγη παρεξηγησεων.
Αυτα απο μενα . Ευχαριστώ
![]()
Stathis (08-02-12)
Ακριβώς όπως τα λέει ο Λεωνίδας..στο θρεντ αυτό δηλώνουν συμμετοχή αυτοί που θα πάνε και όχι αυτοί που δεν θα πάνε και γιατί..και εγώ προσωπικά έχω κάποιους λόγους που θεωρώ πως δεν πρέπει να τους πω δημόσια..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pilot : 08-02-12 στις 18:02
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
ρε παιδια τι λογους εχετε που δεν θελετε να τους πείτε
υπαρχει και που πρεπει να γνωριζουμε και δεν μας το λετε για να ξερουμε..
νομιζω ανοιγουμε τον ασκό του Αιόλου και δε ξερω ποια θα ειναι τα αποτελεσματα....
Κι εγώ καλύφτηκα από το Λεωνίδα και το Γιώργο. Και στην τελική προσωπικά εμένα δεν με βολεύει να κάνω 40+ χλμ για να έρθω ακριβώς απο την άλλη πλευρά της πόλης. Αυτά και τίποτα παραπάνω. Και φυσικά δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόθεση ασέβειας απο το μέρος μου προς κανέναν. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μα τίποτα απολύτως.
Ωραία φώτο,πραγματικά χαίρομαι γιατί είναι όλοι ένας κι ένας και είμαι
σίγουρος ότι πέρασαν καλά τότε! Εγώ από τη μια 'χαίρομαι' που ξέσπασε
έτσι το thread γιατί είπαν ανοιχτά όλοι τις αντιρήσεις τους και τις ενστάσεις
τους.Είναι χειρότερο να τα κρατάμε μέσα μας.Οι προστριβές αυτές υπάρχουν
γιατί υπάρχει το ενδιαφέρον και η αγάπη για αυτό το forum,γι'αυτή την παρέα!!
Αλλιώς θα αδιαφορούσαμε και ότι γίνει.Εγώ αισθάνομαι λίγο 'μικρός' για να πω
κάτι,γιάτι είμαι και σχετικά 'καινούριος' στην παρέα.Πάντως πέρυσι που πήγα
στην κοπή πέρασα πάρα πολύ καλά χωρίς να ξέρω κανένα μα κανένα! Εκεί
γνώρισα όλη την παρέα από την Θεσσαλονίκη και αυτό θεωρώ και την μαγεία
και την ουσία όλων των φόρουμς.Επίσης παιδιά που συνάντησα και δεν τα
ξαναείδα από τότε θέλω να τα ξαναδώ (steliosm46-pontiosm3-saul κ.τ.λ).
Θέλω να γνωρίσω π.χ. τον tsakirako που άκουσα τα καλύτερα και να ξαναδώ την
γρια του ceccoto,αν τη φέρει.
Μακάρι να τα καταφέρουν και να έρθουν όλοι όσοι μπορούν...Εγώ θα είμαι Κόσοβο...
cecotto 029/505 (09-02-12), deepBLUE (08-02-12), Thomelef (08-02-12), Tsakirakos (08-02-12), ΔημήτρηςΜ3 (08-02-12)
Μηπως τελικα πρεπει να κανονισουμε εμεις που θα γινει η συναντηση ?
Να ερθουμε και μεις και να γνωρισουμε και οσους δεν ξερουμε ακομα να γινουμε μια ομοφρη παρεα ?
Αν ναι υπαρχει προταση για μερος.
Ειναι κριμα παντος για μια κοπη τοσος ντορος.
Ριξτε νερο στο κρασι σας παιδες δεν εχετε κατι να χωρισετε προς θεου.
Λυσεις υπαρχουν αρκει να υπαρχει καλη διαθεση.
Οπως και να εχει η γνωμη μου ειναι πως σε τετοιες περιπτωσεις η πολυφωνια δε βοηθαει ,αντιθετως θα ελεγα.
Πολυς κοσμος και αλλες τοσες διαφορετικες γνωμες,λογικο και σεβαστες ειναι και ο καθενας απο τη πλευρα του εχει δικιο ομως δε μπορει να βρεθει ακρη και γι αυτο το λογο και μεις εδω κανονιζουμε μονοι μας χωρις αυτο να σημαινει πως δε θα θελαμε γνωμες ομως ετσι αποφευγουμε τα χειροτερα(γιατι οχι εκει που θελω εγω αλλα ο αλλος ,εκει ειναι πιο ομορφα κλπ κλπ).
Ελπιζω να καταλαβαινετε τι ακριβως θελω να πω.
Βοηθηστε λιγο τη κατασταση και προχωρηστε παρεα ολοι μαζι μια ομαδα ειμαστε
Αν φετος γινει εκει που κανονισατε τοτε του χρονου θα γινει εκει που ηθελαν και οι υπολοιποι.
Αυτο ειναι δεσμευση.
ΥΓ.Οι εποχες ειναι δυσκολες ,ειναι κριμα να χαλαμε τις καρδιες μας για τετοια πραγματα και στο τελος οτι θα μας εχει μεινει ειναι ο ενας στον αλλο....θα βρεθουν πραγματα πολλα για να μας χαλασουν οχι ομως τετοια θεματα![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
bill_m3 (09-02-12), Christos 330 (09-02-12), hades7 (08-02-12), katsaraios (09-02-12), Konstantinos E60 (09-02-12), Kostas_1 (08-02-12), nikos valvetronic (08-02-12), Nino (08-02-12), PANOS-E60 (08-02-12), scania124 (08-02-12), Stamatis (08-02-12), Stathis (08-02-12), Tsakirakos (08-02-12), ΔημήτρηςΜ3 (08-02-12)
Για να ξηγηθώ και γω σπαθί, δεν με βολεύει η μέρα και κυρίως η ώρα, για δικούς μου λόγους, οπότε δεν μπορώ να παρευρεθώ.
Καλά να περάσετε φιλαράκια.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
nikos valvetronic (08-02-12)
1) Christos 330 + 1
2)Tsakirakos
3)saulm3+1
4) δημητρης Μ3
5) scania124
6) sakE90 + 1
7) cecotto
8) antrets
9) Φανης
10) bmwz3
12) yodas
13) Konstantinos E60+1
14)eva*+MΑΡΙΑ !!!!!!
15) m_sak μάλλον +1
16) tsagio (ελπίζω αντι για σοκολατόπιτα φέτος να εχει μπουγάτσα με κρέμα).
ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!