τελικα με αυτους τους πολλαπλασιαστες πρεπει να εχουν θεμα πολλες σειρες!!
τελικα με αυτους τους πολλαπλασιαστες πρεπει να εχουν θεμα πολλες σειρες!!
εχεις καποιο φορητο διαγνωστικο ή με τον κλασικο τροπο να βγαζεις εναν εναν εκτος τους πολλαπλασιαστες θα βρεις ποιος ειναι???μια και βλεπω οτι πιανουν τα χερια σου(αφου αλλαζεις μονος σου τους πολ/στες)εμενα το προβλημα μου ειναι στο πως βγαινει το πλαστικο καπακι μπροστα απο τους υαλοκαθαριστηρες γιατι για να φτασω σε πολλαπλασιαστη πρεπει να βγαλω το καπακι της μηχανης αφου ομως πρωτα εχω βγαλει κι αυτο το πραμα...μηπως ξερεις πως βγαινει??αν ειμαι εκτος θεματος ...ζητω συγνωμη ...σβηστε το
βγαζω εναν εναν να δω ποιος ειναι ....κλασικος τροπος.....
και σε εμενα βγαινει το καπακι...αναγκαστικα.
ευκολο ειναι καμια 10 βιδες ειναι....δεν πιστευω στον ασσο να αλλαζει κατι ....εγω εχω Ε90...το καπακι της μηχανης ειναι με 3 βιδες....
θα βαλω αυριο μια φωτο με το πιες βιδες βγαζεις να το δεις ...ειναι πανευκολο αρκει μονο να πιανουν εστω και λιγο τα χερια σου.
το φοβαμαι να το σκαλησω χωρις καποιο μανιουαλ απο υπερβολικη αγαπη...τα χερια που πιανουν οκ ηλ/λογος μηχανικος ειμαι....εχω κανει παραγκελεια απο εμπει και το σερβις αντ ρεπεαρ μανουαλ αλλα εχει καμια βδομαδα δεν ηρθε ακομα το ριμαδι κι αυτο...
Δηλ. αγοράζεις πεμφέ κ πας ταξίδι στην εθνική με πιθανότητα να βρεθείς να βιδώνεις, να ξεβιδώνεις κ να αλλάζεις πολλαπλασιαστές στη μέση του δρόμου όπως θα έκανες με μια λαμπρέτα το '60? Δε μου τα λέτε καλά
εμεις δεν τα αλεμε καλα η καποιος δεν ξερει να φτιαχνει αξιοπιστα αυτοκινητα??? αφου ουτε το κινητο σερβις τις μπε εμ βε μπορει να μας τα φτιαξει(δεν εχουν διαγνωστικο λενε για τα πολυ καινουρια αμαξια) τι θα κανω θα ακυρωνω ξενοδοχεια η θα χαλαω τα ταξιδια μου για ενα πολλαπλασιαστη?