Καλησπέρα σ' όλο το φορουμ, είμαι νεο μέλος στο εδώ.
Εδώ και αρκετό σκέφτομαι σοβάρα να αγοράσω ενα Χ3 και να το πάρω έξω όπου μένω. Είμαι ήδη κάτοχος μιας Ε81 δίλιτρης του '09 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Το θέμα που έχει προκυψει είναι το εξής,
τα περισσότερα Χ3 έχουν κατατεθημένες πινακίδες οπότε δεν μπορώ να τα πάω για έλεγχο. Ξέρει κανείς εαν οι εξειδικευμένοι επισκευαστές στέλνουν (μισθώνουν) κάποιον τεχνικο ώστε να τον πάρω να δεί το αυτοκίνητο.
Συγκεκριμένα είναι αυτό το αυτοκίνητο:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2092280/
Oι έμποροι είθισται να έχουν πινακίδες ΔΟΚ για τέτοιες δουλειές...Αλλωστε το αμάξι αν δεν παει σε συνεργείο,δεν μπορεί να ελεγχθεί για αρκετά πράγματα,οπότε τσάμπα κόπος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 08-02-12 στις 13:46
είπε οτι δεν έχει τρόπο να το πάμε εκτός απο γερανο με έξοδα δικά μου.......
δεν ξέρω αν αξιζει να ασχοληθώ, ξέρω οτι το αμάξι έχει δώσει κάπου μια ''ψιλή'' και έχουν αλλάξει την μάσκα μπροστά και το καπο (σύμφωνα βέβαια με το repair order της motion n style).....
Εφοσον σου θέτει τέτοιο εκβιασμό,αστο και ψάξε γι'άλλο.Απλά τα πράγματα...
4/07/06 --> 18.769 χλμ (πρωτη αλλαγη λαδιων)
6/07/09 --> 60.263 χλμ (inspection II)
Μονο αυτα τα δυο εχει γραμμενα στο βιβλιο ????
Κατι βρωμαει
Μπορει.
Οπως ομως μπορει να μην εχει κανει ποτε τιποτε αλλο....
(Δεν εχει σφραγιδα ουτως η αλλιως το δευτερο σερβις...)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 08-02-12 στις 14:12
Απ'τη στιγμη που δε σου κανει μικρη διευκοληνση για να κοιταξεις καλυτερα το αυτοκινητο (και ισως να πουλησει!!), κατι βρωμαει.
Βαλ'του Χ, και πες το και σε γνωστους σου.
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
BILL007 (08-02-12)
οχι το βιβλίο έχει και άλλες υπογραφές,
αλλα στο history report από την motion n plus ξεκινά από τα 38000 νομιζώ....
και εκεί εχει κάνει αλλάγες λαδιών ανα 12000/15000 και έχει αλλάξει έναν ιμάντα.
το τρακάρισμα το έιχε πάθει στα 43000 χλμ και στα 55000 έχει αλλάξει ενα γρύλλο παραθύρου. τα σερβις συμφωνούσαν με τα χλμ.....αυτά βέβαια στα χαρτιά![]()