Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο zannis Εγω θα πηγαινα με VF μαγκες εχω ακουσει πολους που ειναι ευχαριστημενοι εδω. ιδια πραγματα ειναι, Ζαννη για να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα να μου στειλεις το κιτακι απο hpf μπας και γλυτωσουμε κανα τελωνειο
Αρχικό μήνυμα απο sokinm3 ιδια πραγματα ειναι, Ζαννη για να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα να μου στειλεις το κιτακι απο hpf μπας και γλυτωσουμε κανα τελωνειο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 12-02-10 στις 16:03
Αρχικό μήνυμα απο zannis μην γελας.....γιατι νομιζεις σε εχουμε στειλει στο Αμερικα????
Eλα...παμε...ισα ισα προλαβαινουμε! https://www.ecb.int/stats/exchange/e...ph-usd.en.html
Αρχικό μήνυμα απο sokinm3 μην γελας.....γιατι νομιζεις σε εχουμε στειλει στο Αμερικα???? SO ποσα ευρω σου πηρε για να σου κανει την εισαγωγη και το ιντερκουλερ?
Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 SO ποσα ευρω σου πηρε για να σου κανει την εισαγωγη και το ιντερκουλερ? τα ειπαμε τηλ
ΔημήτρηςΜ3 (12-02-10)
Αρχικό μήνυμα απο sokinm3 τα ειπαμε τηλ θα σε παρω αυριο να τα ξαναπουμε πηρε ο κ@λ@ς μου φωτια μετα απο αυτα που μου ειπες!
Και που να σε παω και βολτα εκει να δεις
Αρχικό μήνυμα απο sokinm3 ........μπας και γλυτωσουμε κανα τελωνειο Μακάρι να ήταν έτσι....θα λέγα στο πατέρα μου να μου στέλνει πραγματάκια κάθε μήνα!
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ