Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 75

Θέμα: Εξωτερικες ....μυρωδιες εντος καμπινας?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω εντοπισει μερικες φορες οτι μπαινουν μυρωδιες μεσα στην καμπινα του αυτοκινητου μου ακομη και εαν εχω την ανακυκλωση στο Α(αυτοματο)η και στο μονιμο αναμμενο!!!

....τι να συμβαινει αραγε εχει θεμα το φιλτρο?
    Να σας δωσω μερικα στοιχεια:
    Το αυτοκινητο εχει 22.000 χιλ.
    Εχει ηλιοροφη,το λεω μηπως και εχει θεμα και απο εκει.
    Σε ταχυτητα 140-160χιλ. η πιεση του εξ.αερα μηπως καταφερνει να εισχωρει απο αλλου εντος? ...στη βιομηχανικη ζωνη συνηθως εχω μεγα προβλημα,μιλαμε εκει για απιστευτη μποχα....και λιγο οταν εχω κανενα παλιο οχημα μπροστα μου που καιει λαδια!!!!

ακουω συμβουλες....
    Τελικα αλλαξα τα φιλτρα καμπινας,αλλα οχι με γνησια BMW.....βρηκα αυτα:

https://viewitem.eim.ebay.gr/Innenra...710445434/item

ιδιαιτερα χαμηλη η τιμη τους,στα 35 ευρω στην πορτα μου σε 7 ημερες!!!!
    ....τιμη BMW 110 ευρω - εκπτωση, γιατι ειμαι καλο παιδι και τρωω ολο το φαγητο μου ,.......100 ευρω τελικη!!!!

Η αληθεια ειναι οτι τα φιλτρα που πηρα εχουν διαφορα απο τα γνησια (ενεργου ανθρακα και αυτα)στην πυκνοτητα των διπλωματων (ζιγκ-ζαγκ)χαρτιων,δηλ.εχουν σχεδον τα μισα "διπλωματα"......αν και στη φωτο φαινεται, δεν το ειχα προσεξει.

Τελικα ξαναμπαινει μυρωδια εντος καμπινας ,κυριως απο προπορευομενα πετρελαιοκινητα οχηματα,αλλα και στα Καμμενα Βουρλα η μυρωδια του θειου καταφερε να μπει σε καποιο βαθμο.....ισως λιγοτερο απο αλλες φορες...και προλαβα να το βαλω σε Α ανακυκλωση.....

Σε κουβεντα που ειχα με τον Κωστα(σαρκυ)λεει οτι τα φιλτρα λειτουργουν στο Α της ανακυκλωσης και χωρις ενεργοποιημενο κανενα απο τα δυο μπαινει εντελως αφιλτραριστος ο αερας μεσα, ενω αν ειναι σε πληρη ανακυκλωση ανακυκλωνει τον εσωτερικο αερα.

Εχω απορια εαν τελικα ειναι ετσι....τι ρολο παιζει το Α στην ανακυκλωση,και εαν ειναι δυνατον να περναει χωρις καθολου φιλτρα ο αερας μεσα,αφου η σκονη θα εμπαινε και αυτη μαζι μεσα στην καμπινα......

Διαμαρτυρηθηκα στον πωλητη οτι διαφημιζε οτι ειναι εφαμιλα των ΟΕΜ αλλα τελικα δεν ηταν......σημειωστε οτι ο πωλητης ειχε 100% θετικο feedback!!!

....αλλα και η απαντηση του ηταν πραγματικα πολυ καλου επαγγελματια:
    I'm sorry that you are not satisfied with this product. We have sold thousands of these filters, and never received a negative feedback. You can send the filter back. I will refund you all expenses.

....και τωρα δικαστε με εαν βιαστικα να κατηγορησω το προϊον.....εαν δηλ. εχω καταλαβει λαθος τις λειτουργειες του κλιματιστικου με "διευρυμενες λειτουργιες" συμφωνα με την BMW!!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 07-02-12 στις 20:42 Αιτία: στο διορθωσα, σε οτι ειπα

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη εγώ έχω τα μαμά αλλά τα αλλάζω εκτός αντιπροσωπείας σε άλλη τιμή ... κανένα 70αρι δίνω κάθε 2 χρόνια. Εχω προειδοποίηση στο i-drive οπότε σε λίγες μέρες είναι η ώρα τους γιά αλλαγή.

Οπως λέγαμε λοιπόν προχτες από κοντά (ξεχνάς !!!) το Α σημαίνει αυτόματη λειτουργία του φίλτρου, έχει αισθητήρα pollution. Αστο εκεί μόνιμα και μην το ξαναπειράξεις ! Ούτε χειμώνα ούτε καλοκαίρι ! Σύμφωνοι ?

3. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (07-02-12), Kostas_1 (07-02-12)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη εγώ έχω τα μαμά αλλά τα αλλάζω εκτός αντιπροσωπείας σε άλλη τιμή ... κανένα 70αρι δίνω κάθε 2 χρόνια. Εχω προειδοποίηση στο i-drive οπότε σε λίγες μέρες είναι η ώρα τους γιά αλλαγή.

Οπως λέγαμε λοιπόν προχτες από κοντά (ξεχνάς !!!) το Α σημαίνει αυτόματη λειτουργία του φίλτρου, έχει αισθητήρα pollution. Αστο εκεί μόνιμα και μην το ξαναπειράξεις ! Ούτε χειμώνα ούτε καλοκαίρι ! Σύμφωνοι ?
    Τι ειναι το pollution???...ειναι καμμια ηλεκτρονικη "μυτη"?...και πως καταλαβαινει την βρωμα???....αυτο μηπως μπουκωνει???...και αντι να φυσαω τα φιλτρα να πρεπει να φυσηξω αυτο?

ξεχναω.....γερναω....

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι ειναι το pollution???...ειναι καμμια ηλεκτρονικη "μυτη"?...και πως καταλαβαινει την βρωμα???....αυτο μηπως μπουκωνει???...και αντι να φυσαω τα φιλτρα να πρεπει να φυσηξω αυτο?

ξεχναω.....γερναω....
    pollution = μόλυνση, ηλεκτρονική μύτη, όπως το λες. Είναι αισθητήρας στο κουτί του φίλτρου. Με μιά μικρή χρονική καθυστέρηση λειτουργεί ικανοποιητικά. Αν η μπόχα είναι πολύ έντονη, επί τόπου το γυρίζεις χειροκίνητα στην ανακύκλωση, οπότε κόβει τελείως τον εξωτερικό αέρα.

Αν έχεις τόσο ευαίσθητη μύτη μήπως να αρχίσεις το τσιγάρο ?

6. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (07-02-12), Kostas_1 (07-02-12), ΜΙΧΑΛΗΣ (16-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP