Τελικα αλλαξα τα φιλτρα καμπινας,αλλα οχι με γνησια BMW.....βρηκα αυτα:
https://viewitem.eim.ebay.gr/Innenra...710445434/item
ιδιαιτερα χαμηλη η τιμη τους,στα 35 ευρω στην πορτα μου σε 7 ημερες!!!!
....τιμη BMW 110 ευρω - εκπτωση, γιατι ειμαι καλο παιδι και τρωω ολο το φαγητο μου ,.......100 ευρω τελικη!!!!
Η αληθεια ειναι οτι τα φιλτρα που πηρα εχουν διαφορα απο τα γνησια (ενεργου ανθρακα και αυτα)στην πυκνοτητα των διπλωματων (ζιγκ-ζαγκ)χαρτιων,δηλ.εχουν σχεδον τα μισα "διπλωματα"......αν και στη φωτο φαινεται, δεν το ειχα προσεξει.
Τελικα ξαναμπαινει μυρωδια εντος καμπινας ,κυριως απο προπορευομενα πετρελαιοκινητα οχηματα,αλλα και στα Καμμενα Βουρλα η μυρωδια του θειου καταφερε να μπει σε καποιο βαθμο.....ισως λιγοτερο απο αλλες φορες...και προλαβα να το βαλω σε Α ανακυκλωση.....
Σε κουβεντα που ειχα με τον Κωστα(σαρκυ)λεει οτι τα φιλτρα λειτουργουν στο Α της ανακυκλωσης και χωρις ενεργοποιημενο κανενα απο τα δυο μπαινει εντελως αφιλτραριστος ο αερας μεσα, ενω αν ειναι σε πληρη ανακυκλωση ανακυκλωνει τον εσωτερικο αερα.
Εχω απορια εαν τελικα ειναι ετσι....τι ρολο παιζει το Α στην ανακυκλωση,και εαν ειναι δυνατον να περναει χωρις καθολου φιλτρα ο αερας μεσα,αφου η σκονη θα εμπαινε και αυτη μαζι μεσα στην καμπινα......
Διαμαρτυρηθηκα στον πωλητη οτι διαφημιζε οτι ειναι εφαμιλα των ΟΕΜ αλλα τελικα δεν ηταν......σημειωστε οτι ο πωλητης ειχε 100% θετικο feedback!!!
....αλλα και η απαντηση του ηταν πραγματικα πολυ καλου επαγγελματια:
I'm sorry that you are not satisfied with this product. We have sold thousands of these filters, and never received a negative feedback. You can send the filter back. I will refund you all expenses.
....και τωρα δικαστε με εαν βιαστικα να κατηγορησω το προϊον.....εαν δηλ. εχω καταλαβει λαθος τις λειτουργειες του κλιματιστικου με "διευρυμενες λειτουργιες" συμφωνα με την BMW!!!!