είναι κλάσμα,
με αριθμητή : αριθμ στροφ. κινητήρα Χ περιφ. κύλισης τροχού(σε μέτρα) x 60 (ο χρόνος σε λεπτά),
παρονομαστής : σχέση διαφορικού Χ σχέση σασμαν Χ 1000.
αν οι τιμές που δίνεις είναι σωστές αυτή είναι και η πραγματική στιγμιαία ταχύτητα σου σε Km/h.
Γρηγορότερα ούτε με ρουκέτα δεν πας.
Δε θελω να παω ουτε γρηγοροτερα ουτε με περισοτερη τελικη...να μαθω τι βημα εχω..ο π@@@της θελω,θα με βαλετε να κατεβασω διφορικο ετσι που το πατε.Θα επανελθω με περισοτερες μερτησεις και θα μου βγαλετε ακρη οτι και να γινει ο.κ;
Δε θελω να παω ουτε γρηγοροτερα ουτε με περισοτερη τελικη...να μαθω τι βημα εχω..ο π@@@της θελω,θα με βαλετε να κατεβασω διφορικο ετσι που το πατε.Θα επανελθω με περισοτερες μερτησεις και θα μου βγαλετε ακρη οτι και να γινει ο.κ;
σκυψε ευλογημενε και δωσε μας τον κωδικό του.
ειτε εχει ενα ταμπελακι στο κατω μερος ειτε στο πλαι εχει κατι σαν αριθμο πλαισιου.
απο εκει θα βγαλουμε ακρη.
σκυψε ευλογημενε και δωσε μας τον κωδικό του.
ειτε εχει ενα ταμπελακι στο κατω μερος ειτε στο πλαι εχει κατι σαν αριθμο πλαισιου.
απο εκει θα βγαλουμε ακρη.
Λοιπον οπως το κοιταμε απο πισω,αριστερα γραφει 1212823 δεξιαγραφει ΒΜ072 στο καβουκι πισω γραφει 1 428 123 ολα αυτα αναγλυφα.
στο μοναδικο ταμπελακι που ειδα γραφει no change οιl....ενταξει γνωστο αυτο,και....33 10 7 505 390
41.14
Α7468
01 39 9 79.1 197
Αντε να δουμε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bitz : 07-02-12 στις 17:39
Αφου το 2.93 εχει 265 στις 6500 εσυ πρεπει να εχεις το 3.07 (από xi ή cabrio).
3.38 (από automatic) δεν έχεις με τίποτα γιατί ειναι θεόκοντο και σπαει πριν τα 240.
Μπες από κάτω να το δεις και πες μας.