Σελίδα 10 από 30 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 91 έως 100 από 298

Θέμα: Κοπη πιτας βορειας Ελλαδας. . .

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    το θεμα ειναι ρε Τεο οτι οτι ηταν να γινει εγινε,καταληξαμε στη Χαλκιδονα οποτε τωρα πλεον μενει να ερθει ο κοσμος εκει ειτε βολευει ειτε δνε βολευει.πολυ σωστα αυτα που λες αλλα πια δεν εχουν νοημα ετσι δεν ειναι?οποτε καλο θα ηταν να ερθουν και αυτοι που δεν τους ''βολευει'' και του χρονουνα ειμαστε γεροι και και το κανονιζουμε σπιτι μου!!!! χαχαχα

υγ και κατι ακομα.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΜΛΚΕΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ.τελος ξεκολλατε λιγο μερικοι.για ποιο λογο να χωριστουμε δλδ?
    Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε 2 ομάδες και αυτό που γράφω δεν το γράφω για να μαλώσω με κανέναν. Απλά όμως και οι 25 που δήλωσαν ότι θέλουν να γίνει στην Χαλκηδόνα που είναι εξαφανισμένοι, μονο 15-16 συμμετοχές βλέπω εκεί είναι όλες οι αντιρήσεις μου, στον "δημοκρατικό" τρόπο που έγινε η επιλογή...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

2. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

gyiama (07-02-12)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικά αυτούς που θα έκοβαν πολλά χιλιόμετρα τους βόλευε περισότερο η Ευκαρπία, είτε έρχονταν από ανατολικά (Καβάλα, Ξάνθη, Σέρρες κτλ) είτε έρχονταν από Κατερίνη μεριά. Το σίγουρο είναι ότι επί 3 χρόνια μπορεί και 4 από motorsport ακόμα μαζευόμαστε είτε Χαλκηδόνα ειτε Κουφάλια είτε Άθυρα, οπότε μάλλον μπερδεύεσαι, κάποιος άλλος βαριέται να κάνει τα 30-40 χλμ για μια φορά τον χρόνο έτσι για να δει και κάτι διαφορετικό βρε αδερφέ και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια...

Και μην ξεχνάς ότι εγώ που στο λέω έχω κάνει με την γριά πολλά χλμ. για τέτοιες καταστάσεις και έχουμε κανει και κάποια από αυτά μαζί. Δεν τα λέω όλα αυτά για να μαλώσω μαζί σου, απλά στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι έχεις άδικο
    Τεο μου ποιος ειπε οτι εγω ειχα θεμα να γινει Ευκαρπια ; ; ;

Μαζι ξερεις οτι καναμε πολλα σκηνικα απο Γεωργαλα μεχρι Αθηνα με χιονια για

κοπη του mot . . .

Οποτε δεν κολουσα να γινει και Καβαλα η κοπη παλι θα ημουν εκει . . .

Στο poll που βαλαμε ξεκαθαρα τα μελη ψηφισαν Χαλκηδονα ωραια ; ; ;

Τωρα απο εκει και μετα οποιος βαρεθηκε ολο αυτο το σκηνικο δεν

παρευρισκεται και κανενα προβλημα παλοι φιλοι . . .

Αυτοι που θελουν να δουν φιλους ειτε απο εδω μεσα ειτε απο παλαιοτερα ειτε

να γνωρησει εναν συνομιλητη του ερχεται και αγνοει τα παντα . . .

Τωρα αυτα που μου λες συγνωμη αλλα τα ακουω λιγο βερεσε . . .

Δεν ειναι μια απλη συναντηση θελω να πιστευω . . .

Και αν οντως υπαρχει τοοοοοοσο μεγαλο θεμα για το μερος και βαρεθηκαν

τοοοοσο πολυ μερικα ατομα ΑΚΥΡΩΝΩ τα παντα και παμε για νεα κοπη πιτας

εκει στο shell μεσημερι Σαββατου φερνω τα δωρα φερνω την σοκολατοπιτα

αραζουμε 2 ωριτσες και ολα οκ θα δουν και τα μελη μας νεο διαφορετικο

μερος . . .

Rides
    1

Wink

Αν από αυτά που έγραψα κατάλαβες αυτό μάλλον δεν συνενοούμαστε.

Εγώ ξέρω ότι έγινε poll για την τοποθεσία και ψήφισαν για την Χαλκηδόνα και οι πεθαμένοι, περίμενα να δω να ψηφίζει και ο Kideias για να με αποτελιώσει σαν ψηφοφορία.
    Το ότι δεν θελετε να κουνηθείτε από τα μέρη σας είναι δικαίωμά σας.
    Αλλά την τρελλίτσα του στύλ "έρχομαι άμα θέλετε και στο Shell Σάββατο μεσημέρι..." πούλα την αλλού.
    Επίσης μην γίνεσαι επιθετικός με τον κόσμο και μετά προσπαθείς να το παίξεις ενωτικός ότι όλοι αγαπάμε τα BMW και όποιος είναι φίλος και θέλει να δει παλιούς φίλους και να γνωρισει καινούριους κτλ κτλ γιατί καρφώνεσαι.
    Χαλάρωσε, η κοπή θα γίνει εκεί που κανονίστηκε να γίνει και όποιος θέλει όπως είπες θα δώσει το παρόν και όλα καλά.
    Δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να έρθω για να τα πούμε και από κοντά όλα αυτά που σου λέω και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο, αλλά θα το προσπαθήσω, για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις.
    Τέλος από εδώ μέσα για εμένα, τα υπόλοιπα από κοντά είτε στην πίτα είτε στο μαγαζί σου είτε σε κάποιον άλλο καφέ

ΥΓ. Πραγματικά ήθελα να ψηφίσει και ο κηδείας και να τον γνωρίσω κάποια στιγμή από κοντά είναι το είδωλό μου...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν από αυτά που έγραψα κατάλαβες αυτό μάλλον δεν συνενοούμαστε.

Εγώ ξέρω ότι έγινε poll για την τοποθεσία και ψήφισαν για την Χαλκηδόνα και οι πεθαμένοι, περίμενα να δω να ψηφίζει και ο Kideias για να με αποτελιώσει σαν ψηφοφορία.
    Το ότι δεν θελετε να κουνηθείτε από τα μέρη σας είναι δικαίωμά σας.
    Αλλά την τρελλίτσα του στύλ "έρχομαι άμα θέλετε και στο Shell Σάββατο μεσημέρι..." πούλα την αλλού.
    Επίσης μην γίνεσαι επιθετικός με τον κόσμο και μετά προσπαθείς να το παίξεις ενωτικός ότι όλοι αγαπάμε τα BMW και όποιος είναι φίλος και θέλει να δει παλιούς φίλους και να γνωρισει καινούριους κτλ κτλ γιατί καρφώνεσαι.
    Χαλάρωσε, η κοπή θα γίνει εκεί που κανονίστηκε να γίνει και όποιος θέλει όπως είπες θα δώσει το παρόν και όλα καλά.
    Δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να έρθω για να τα πούμε και από κοντά όλα αυτά που σου λέω και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο, αλλά θα το προσπαθήσω, για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις.
    Τέλος από εδώ μέσα για εμένα, τα υπόλοιπα από κοντά είτε στην πίτα είτε στο μαγαζί σου είτε σε κάποιον άλλο καφέ

ΥΓ. Πραγματικά ήθελα να ψηφίσει και ο κηδείας και να τον γνωρίσω κάποια στιγμή από κοντά είναι το είδωλό μου...
    Θοδωρε μαλλον εσυ μεπρδευεσαι καπου . . .

Το οτι φηφισαν καποια παιδια και ακομα δεν ειπαν οτι θα ερθουν δεν νομιζω οτι φταιω καπου

Εκανα προταση για να γινουν ολονον τα κεφια τι Χαλκηδονα τι Ευκαρπια . . .

Και σου ξαναλεω οτι στο θεμα βολτας συναντησεις ημουν παντα απο τους προτους οπου και να ηταν μην ξεχνας τοσο ευκολα...

Την προταση για το shell την εκανα χωρις ειρωνεια και οτι αυτο συνεπαγεται!!!

Αν ερθει ο κηδειας θα πω και στον στοφιμιο να ερθει και ολα οκ !!!

Ελπιζω να ερθεις και να τα πουμε . . .

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

κατι τετοια βλεπω και ξενερώνω καθε μερα και περισσοτερο
    με το fans,,,,

7. The Following 2 Users Say Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

scania124 (07-02-12), Vassilis ///M (07-02-12)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

1) Christos 330 + 1
    2)Tsakirakos
    3)saulm3+1
    4) δημητρης Μ3
    5) scania124
    6) sakE90 + 1
    7) cecotto
    8) antrets
    9) Φανης
    10) bmwz3
    12) yodas
    13) Konstantinos E60+1
    14)eva*+MΑΡΙΑ !!!!!!
    15) m_sak μάλλον +1
    Ζήσε το σήμερα και άσε το αύριο

https://www.bmwfans.gr/forum/album.php?albumid=37

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

πολυ συνχυση για το τιποτα.......

ειδατε να εγινε καμια παρεξηγηση στην νοτια πιτα?????????
    ειδατε να γινετε κανα πολ για το που θα κοπει η πιτα????????
    ειδατε να γινετε κανα πολ για το ποτε θα κοπει η πιτα???????
    ειδατε να γινετε κανα πολ για το τι ωρα να κοπει η πιτα???????

δεν νομιζω να εγινε κατι τετοιο!!!!!!και αυτο γιατι μαζεύτηκαν mod,admin ολοι μαζι και κανονισαν που θα κοπει.

εδω στα βορεια για να μην θυμωσουν καποιοι ο χρηστος εκανε καποια πολ ετσι ωστε να συνφωνησει η πλειοψηφεια.
    και επειδη σε μερικους δεν αρεσε το αποτελεσμα απο τα πολ αρχιζουν τωρα και ξυνουν πληγες.

καντε λιγο υπομονη ρε παιδια.......μια πιτα θα κοψουμε ....το χαβαλε μας θα κανουμε....θα πουμε και καμια μλκια.....θα γελασουμε

πολυ φασαρια για το τιποτα ....ετσι το βλεπω εγω!!!!!!

10. The Following 13 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

aristent (07-02-12), BILL007 (07-02-12), bill_m3 (07-02-12), deepBLUE (07-02-12), Eleni (07-02-12), eva* (07-02-12), katsaraios (09-02-12), Kostas_1 (07-02-12), PANOS-E60 (07-02-12), Stamatis (07-02-12), Tsakirakos (07-02-12), Vassilis ///M (07-02-12), ΔημήτρηςΜ3 (07-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μην γκρινιαζετε βρε!!! κοντεβουν οι μερες για την κοπη της πιτας και πρεπει να ειμαστε ολοι χαρουμενοι!!!!!!!

12. The Following 3 Users Say Thank You to eva* For This Useful Post:

aristent (07-02-12), deepBLUE (07-02-12), scania124 (07-02-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ αυτά που είχα να πω τα είπα και θα τα πω και με τον Χρήστο και από κοντά. Τώρα οι υπόλοιποι αυλοκόλακες χαλαρώστε, όταν αρχίζετε να εμφανίζεστε γενικότερα σε συναντήσεις να μας πείτε από κοντά για το πόσο ξενερώνετε...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    πολυ συνχυση για το τιποτα.......

ειδατε να εγινε καμια παρεξηγηση στην νοτια πιτα?????????
    ειδατε να γινετε κανα πολ για το που θα κοπει η πιτα????????
    ειδατε να γινετε κανα πολ για το ποτε θα κοπει η πιτα???????
    ειδατε να γινετε κανα πολ για το τι ωρα να κοπει η πιτα???????

δεν νομιζω να εγινε κατι τετοιο!!!!!!και αυτο γιατι μαζεύτηκαν mod,admin ολοι μαζι και κανονισαν που θα κοπει.

εδω στα βορεια για να μην θυμωσουν καποιοι ο χρηστος εκανε καποια πολ ετσι ωστε να συνφωνησει η πλειοψηφεια.
    και επειδη σε μερικους δεν αρεσε το αποτελεσμα απο τα πολ αρχιζουν τωρα και ξυνουν πληγες.

καντε λιγο υπομονη ρε παιδια.......μια πιτα θα κοψουμε ....το χαβαλε μας θα κανουμε....θα πουμε και καμια μλκια.....θα γελασουμε

πολυ φασαρια για το τιποτα ....ετσι το βλεπω εγω!!!!!!
    Εγώ πάντως πήγαινα στην πίτα φτιαγμένος φτιαγμένος να κάνω τσαμπουκά...άκου εκεί 45χλμ μακρυά
    όταν είδα στον δρόμο τον ΑλέξΜ ηρέμησα ...Ε μόλις είδα και τον aristent με πιασαν τα γέλια

15. The Following 4 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

aristent (07-02-12), BILL007 (07-02-12), katsaraios (09-02-12), PANOS-E60 (07-02-12)

Σελίδα 10 από 30 ΠρώτηΠρώτη ... 8910111220 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP