Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Jeremy Vs Tiff

Ψήφισαν
56. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Jeremy

19 33,93%
  • Tiff

34 60,71%
  • Στρατής Χατζηπαπαριώτου

3 5,36%
  • Χάρης Θεοφράστου

0 0%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 43

Θέμα: Tiff Needell Vs Jeremy Clarkson

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ψηφίζω Clarkson.

Πέραν του ότι μου αρέσει τρελά το χιούμορ του, θαυμάζω απίστευτα τον τρόπο που περνάει τα συναισθήματα που του προκαλεί κάτι, μέσα από παρομοιώσεις. Θυμάμαι όταν έγραφε στους Sunday Times για την πρώτη γενιά Ζ4 και ειδικά για το πίσω μέρος. Το περιέγραψε, απ'όσο θυμάμαι, με τον κώλο μιας κοπέλας στο ταμείο ενός σουπερμάρκετ: "τον κοιτάς για να περάσει η ώρα, αλλά μετά από λίγο δεν τον θυμάσαι". Αρνείται σταθερά να δει το αυτοκίνητο σαν εργαλείο ή έργο τέχνης, παρά μόνο σαν παιχνίδι.

Αν θέλω να αποκτήσω γνώμη για το κατά πόσο ένα αυτοκίνητο που είναι φτιαγμένο σαν εργαλείο, ικανοποιεί τις ανάγκες μου, θα πάω να το δω σε μια έκθεση. Κάτι όμως που είναι φτιαγμένο για να είναι το παιχνίδι κάποιου, δεν έχω τη δυνατότητα να διαμορφώσω άποψη (για πολλούς λόγους). Ο Clarkson όμως, έχοντας οδηγήσει σχεδόν ότι κινείται έχει άποψη, άσχετα με το αν όχι έχει χέρια, και θα περάσει τα συναισθήματα που του δημιουργεί το εκάστοτε παιχνίδι, με τον πλέον κατανοητό τρόπο. Μια παρομοίωση μέσα από την καθημερινότητα.

Τι και αν η Φερράρι Α κάνει αλλαγές κατά 10ms ποιο γρήγορα από την Λαμπο Β? Χέστηκα. Λες και πρόκειται να τρέξω στο Gran Prix με κάποιο από τα δύο αυτοκίνητα. It's all about the emotions my friends!

Όσον αφορά τις οδηγικές ικανότητες του Clarkson: Δεν έχω με την καμία τα χέρια του Tiff, άρα δεν μπορώ να φτάσω ένα αυτοκίνητο στο όριο του, όπως αυτός, άρα δεν με απασχολεί πως συμπεριφέρεται στο όριο. Σχεδόν σαν τον Clarkson όμως, μπορώ να οδηγήσω, άρα η γνώμη του έχει αξία για μένα.

O Tiff έχει απίστευτες γνώσεις, και αντίστοιχη εμμονή στη λεπτομέρια με τη δικιά μου στα τεχνικά θέματα. Θα ήταν λοιπόν, καλύτερα αν τα έγραφε αντί να τα παρουσιάζει.

Τέλος, για όσους θεωρούν οτι ο Clarkson δεν έχει τις ικανότητες να παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο "σωστά", το παρακάτω βίντεο είναι κατ' εμέ, απόδειξη του εναντίου.

https://www.youtube.com/watch?v=eB9ei46O1Ok

2. The Following 5 Users Say Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

aristent (07-02-12), ghost-rider (07-02-12), Monsta (09-02-12), Panos 316T (09-02-12), PANOS-E60 (07-02-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP