Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: τι θα αγοραζατε σαν μεταχειρισμενο στην ιδια τιμη

Ψήφισαν
84. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • M3E46

41 48,81%
  • 335 E90-92-93

43 51,19%
Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 92

Θέμα: M3E46 VS 335

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλο και διαχρονικο το Μ οπως και καθε Μ δεν το συζητω και εγω ειμαι υπερ του Μ !!!

Αλλα ρε παιδια και η νεα καροτσα ειναι κατι το διαφορετικο !!!

Μια ομορφες πινελιες ολα γινονται εκει που θελουμε . . .

πχ αυτο το 335 το χαζευω αρκετο διαστημα ειναι κουκλα https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1996285/ !!!

Η οποιος θυμαται το 335 του Yoda το ειχε φερει σε σημειο που ηταν ενα αυτοκινητο

ολολκηρομενο . . .

Επισης το 335 εχει μοτερ διαμαντι που με stge1 παει εκει που χρειαζεται . . .

Με το καλο να αποφασισεις φιλε μου . . .
    χρηστο εχω αποφασισει για το ε46 μου να μπει Μ54Β30.απλα η ιδεα για το θρεντ μου ηρθε οταν ειδα τα αυτοκινητα μαζι

2. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

Christos 330 (06-02-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

προσωπικά, θεωρώ ότι το αμάξι για κάποιον που ασχολείτε με το θέμα και δεν το έχει σαν ένα απλό μέσο μεταφοράς, είναι κάτι σαν το ρούχο. δλδ πρέπει να το φοράς, και να σου ταιριάζει. όχι να το ένα είναι πιο καινούριο, το άλλο δεν φτιάχνεται τόσο πολύ, το Μ έχει καλύτερα κρατήματα, κτλ κτλ. το αμάξι πρέπει να μας ταιριάζει. άσχετα αν είναι πιο παλιό, πιο αργό, αν στρίβει καλύτερα ή χειρότερα. να το οδηγείς, και να αισθάνεσαι ότι το αγόρασες εχθές, άσχετα αν το έχεις μια πενταετία. προσωπικά, πάλι το 46άρι θα έπαιρνα. κολλημένος!!!όπως και όλοι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες του...τυχαίο, δεν νομίζω. ακόμα και πρώην ιδιοκτήτες όταν τους ρωτάς για το συγκεκριμένο αμάξι, το βλέμα τους αλλάζει.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

4. The Following 8 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

dark knight (06-02-12), EVERGET (06-02-12), hades7 (06-02-12), nik200 (06-02-12), pilot (06-02-12), z3outofmind (06-02-12), zannis (07-02-12), ΔημήτρηςΜ3 (06-02-12)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή M3E46 VS 335

Στην ελλαδα καλως η κακως το μ3 ειναι και παραμενει ονειρο για πολλους και ολοι το βλεπουν σαν κατι το εξαιρετικο πραγμα το οποιο ειναι φυσικο αφου ειναι αμαξαρα!!!αλλα επειδη στη ελλαδα η πλειοψηφια εμαθε να ζει με 316 και μετα μπορεσε να παρει μ3 ασχετο αν τωρα το πουλαει το χει κανει το αμαξι θεο!!!!ενταξει νομιζω οτι πλεον οι ρομαντικοι το αγοραζουν οπως και καθε παλαιοτερο μ!!!!αλλη καροτσα αλλ ποιοτητα αλλα αυτοκινητα οταν μιλαμε ακομα και μια γενια διαφορα που ολοι ξερουμε ποση βελτιωση υπαρχει τα τελευταια χρονια απο γενια σε γενια!!!εγω δε ξερω τι θα επειρνα αλλα σε ενα αντιστοιχο διλλημα αναμεσα σε ζ4 35 με ζ4 μ κουπε θα επαιρνα το μ!!!!!

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PATSIMINI Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στην ελλαδα καλως η κακως το μ3 ειναι και παραμενει ονειρο για πολλους και ολοι το βλεπουν σαν κατι το εξαιρετικο πραγμα το οποιο ειναι φυσικο αφου ειναι αμαξαρα!!!αλλα επειδη στη ελλαδα η πλειοψηφια εμαθε να ζει με 316 και μετα μπορεσε να παρει μ3 ασχετο αν τωρα το πουλαει το χει κανει το αμαξι θεο!!!!ενταξει νομιζω οτι πλεον οι ρομαντικοι το αγοραζουν οπως και καθε παλαιοτερο μ!!!!αλλη καροτσα αλλ ποιοτητα αλλα αυτοκινητα οταν μιλαμε ακομα και μια γενια διαφορα που ολοι ξερουμε ποση βελτιωση υπαρχει τα τελευταια χρονια απο γενια σε γενια!!!εγω δε ξερω τι θα επειρνα αλλα σε ενα αντιστοιχο διλλημα αναμεσα σε ζ4 35 με ζ4 μ κουπε θα επαιρνα το μ!!!!!
    θα συμφωνησω οτι πολλοι απο τα 316 πηραν m3...μην μπορωντας να αξιοποιησουν τις δυνατοτητες του..και επισης ναι ειναι απιαστο ονειρο για την πλειονοτητα των ανθρωπων, οχι πλεον να το αγορασουν αλλα να το συντηρησουν..και φυσικα ειναι οπως εκαναν συγκριτικα οι 4 τροχοι του καποτε που μολις εμπαιναν σε καμια ferrari ελεγαν αλλο αυτοκινητο..υποκλινομενοι χωρις καν να μπουν στον κοπο να το πανε τερμα!!!!

ομως οταν το μ3 και το καθε μ3 εχει επικροτηθει παγκοσμια για μοτερ-στησιμο και πολλα πολλα αλλα..απο ξενο τυπο οπου εκει πραγματι κανουν την δουλεια τους οπως πρεπει..και τα ξεζουμιζουν για να βγαλουν συμπερασμα και ας κοστιζουν 2 εκ. ευρω το αμαξι..αυτο πρεπει να μας λεει κατι..

για μενα το μ3 επ ουδενι δεν ειναι ουτε αγωνιστικο ουτε τιποτα..σε μαμα μορφη θεωρω οτι ειναι και αρκετα μαλακο (θελει αλλες αντιστρεπτικες για την ακριβεια..)..αλλα ο τροπος που κρυβει τα κιλα του...ο τροπος που ειναι τοσο πληροφοριακο σαν αμαξι στο οριο του (και μετα)..το απιστευτο τιμονι...το γεγονος οτι το αμαξι δεν βγαζει καθολου μουτρα..το μοτερ που νιωθεις οτι ειναι κατι ζωντανο...το γεγονος οτι ειναι τρομακτικα ανετο και σφιχτο ταυτοχρονα...και πολλα πολλα αλλα που δεν μου ερχονται τωρα το κανουν μαγικο και πληρως ερωτευσιμο...

7. The Following 6 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

alexk (07-02-12), dark knight (07-02-12), EVERGET (07-02-12), pilot (07-02-12), Stunt Mike (07-02-12), Thomelef (07-02-12)

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παντως, για πρωτη ισως φορα σε πολ, το Μ3 ερχεται δευτερο. Και εγω 335 ψηφισα αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι το 46αρι με λιγα ωραια πραγματα επανω του ειναι σκετη αλητεια και εμφανισιακα και οδηγικα. Και ετσι οπως εχουν γινει οι τιμες τωρα πια, δινεις και ενα χιλιαρικο ακομα και του περνας ολοκαινουργια δερματα στο χρωμα που θες σε σαλονι και τιμονι και νομιζεις οτι εχεις ενα καινουργιο αυτοκινητο .
    Πραγματι πολυ δυσκολη επιλογη.......

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    335......μιλάμε για πολυυυυυυ ροπή....και με πρόγραμμα...απλά είναι αλλού....

Αλλα με μπλοκε σίγουρα!!!

+1

Περιοχή
    χρυσουπολη.......
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    προσωπικά, θεωρώ ότι το αμάξι για κάποιον που ασχολείτε με το θέμα και δεν το έχει σαν ένα απλό μέσο μεταφοράς, είναι κάτι σαν το ρούχο. δλδ πρέπει να το φοράς, και να σου ταιριάζει. όχι να το ένα είναι πιο καινούριο, το άλλο δεν φτιάχνεται τόσο πολύ, το Μ έχει καλύτερα κρατήματα, κτλ κτλ. το αμάξι πρέπει να μας ταιριάζει. άσχετα αν είναι πιο παλιό, πιο αργό, αν στρίβει καλύτερα ή χειρότερα. να το οδηγείς, και να αισθάνεσαι ότι το αγόρασες εχθές, άσχετα αν το έχεις μια πενταετία. προσωπικά, πάλι το 46άρι θα έπαιρνα. κολλημένος!!!όπως και όλοι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες του...τυχαίο, δεν νομίζω. ακόμα και πρώην ιδιοκτήτες όταν τους ρωτάς για το συγκεκριμένο αμάξι, το βλέμα τους αλλάζει.
    συμφωνω κ συμπληρωνω στα παραπανω σχολια δεν ειναι ενα μαμα 335 ποιο γρηγορο απο το μ3 δεν στριβει οπωσ το μ3 κ το κυριοτερο απο εξωτερικη ομορφια μαμα παντα μιλαω ειναι πολυ πισω απο το μ3 ε46,το 335 ειναι ενα 1.6 με μια μπουκα ηλιθια κ αυτη εχτρα πισω.για μ3 ε92 αλλαζει το θεμα......

11. The Following 2 Users Say Thank You to saulm3 For This Useful Post:

alexk (07-02-12), Thomelef (07-02-12)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

το ενα ειναι η καθως πρεπει κοπελα δικηγορος γιατρινα κορη εφοπλιστη καλλονη με το ταγιερ που για ουαν ναιτ σταντ σε παει κινγκ τζορτζ και σε λουζει με μπεταντιν πριν το σεξ και καμαρωνεις να την γνωρισεις στους δικους σου ως υποψηφια νυφη και το αλλο ειναι η παρανομη γκομενα παντρεμενη με μινι στον αφαλο και αβυσσαλεο μπουστο που ψωνησες χαραματα απο κολαδικο στο μπουρναζι λιωμα απο τη σουρα και ψαχνεις την καβατζα πριν ξημερωσει να της ρηξεις ενα μανικι ακαπελα, διαλεγεις και παιρνεις φιλε μου και τα δυο την ιδια δουλεια κανουν απλα την κανουν διαφορετικα το καθενα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 07-02-12 στις 12:47
    αντε γεια...

13. The Following 9 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

aristent (07-02-12), bill_m3 (07-02-12), ghost-rider (07-02-12), Kostas_1 (07-02-12), Nikos (07-02-12), Panos 316T (08-02-12), super duper (19-02-12), Thomelef (07-02-12), ΔημήτρηςΜ3 (07-02-12)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

ιέεεεεεεεεεετς!!!!!!!!!!ρε άρη, πολύ στοχευμένο!!!
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

15. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

hades7 (07-02-12)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ενα ειναι η καθως πρεπει κοπελα δικηγορος γιατρινα κορη εφοπλιστη καλλονη με το ταγιερ που για ουαν ναιτ σταντ σε παει κινγκ τζορτζ και σε λουζει με μπεταντιν πριν το σεξ και καμαρωνεις να την γνωρισεις στους δικους σου ως υποψηφια νυφη και το αλλο ειναι η παρανομη γκομενα παντρεμενη με μινι στον αφαλο και αβυσσαλεο μπουστο που ψωνησες χαραματα απο κολαδικο στο μπουρναζι λιωμα απο τη σουρα και ψαχνεις την καβατζα πριν ξημερωσει να της ρηξεις ενα μανικι ακαπελα, διαλεγεις και παιρνεις φιλε μου και τα δυο την ιδια δουλεια κανουν απλα την κανουν διαφορετικα το καθενα

17. The Following User Says Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

hades7 (07-02-12)

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP