Αν από αυτά που έγραψα κατάλαβες αυτό μάλλον δεν συνενοούμαστε.
Εγώ ξέρω ότι έγινε poll για την τοποθεσία και ψήφισαν για την Χαλκηδόνα και οι πεθαμένοι, περίμενα να δω να ψηφίζει και ο Kideias για να με αποτελιώσει σαν ψηφοφορία.
Το ότι δεν θελετε να κουνηθείτε από τα μέρη σας είναι δικαίωμά σας.
Αλλά την τρελλίτσα του στύλ "έρχομαι άμα θέλετε και στο Shell Σάββατο μεσημέρι..." πούλα την αλλού.
Επίσης μην γίνεσαι επιθετικός με τον κόσμο και μετά προσπαθείς να το παίξεις ενωτικός ότι όλοι αγαπάμε τα BMW και όποιος είναι φίλος και θέλει να δει παλιούς φίλους και να γνωρισει καινούριους κτλ κτλ γιατί καρφώνεσαι.
Χαλάρωσε, η κοπή θα γίνει εκεί που κανονίστηκε να γίνει και όποιος θέλει όπως είπες θα δώσει το παρόν και όλα καλά.
Δεν ξέρω ακόμα αν θα μπορέσω να έρθω για να τα πούμε και από κοντά όλα αυτά που σου λέω και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο, αλλά θα το προσπαθήσω, για να μην υπάρχουν τυχόν παρεξηγήσεις.
Τέλος από εδώ μέσα για εμένα, τα υπόλοιπα από κοντά είτε στην πίτα είτε στο μαγαζί σου είτε σε κάποιον άλλο καφέ
ΥΓ. Πραγματικά ήθελα να ψηφίσει και ο κηδείας και να τον γνωρίσω κάποια στιγμή από κοντά είναι το είδωλό μου...