Χτες είδα πως μία ναυτιλιακή έχει αυτό τον καιρό ΔΩΡΕΑΝ μεταφορα ΙΧ από και προς Ιταλια. Πληροφορίες με pm αν δεν μου επιτρεπεται να γράψω εδώ ποιά είναι.
Χτες είδα πως μία ναυτιλιακή έχει αυτό τον καιρό ΔΩΡΕΑΝ μεταφορα ΙΧ από και προς Ιταλια. Πληροφορίες με pm αν δεν μου επιτρεπεται να γράψω εδώ ποιά είναι.
Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος
Και -50% σε όλο το ταξίδι απο Ελλάδα - Ιταλία και επιστροφή παίζει
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Εχω κανει κ εγω ενα παρομοιο ταξιδι εως την Βαρκελωνη το Πασχα του 2009!Η διαδρομη που ακολουθησα ηταν:Αγκωνα-Μονακο-Νικαια-Ανδορρα-Μαδριτη-Τολεδο-Σεβιλλη-Βαρκελωνη...κ φυσικα επιστροφη Νικαια-Αγκωνα!Περιπου 4000χλμ αρκετα ημερησια με μεγαλες ταχυτητες(μεχρι 230 στην Ισπανια αλλα κ Ιταλια) πολυ καλους δρομους κ αρκετες εναλλαγες (εθνικη ,επαρχιακη με στροφες ,τουνελ ,γεφυρες αλλα κ αρκετα διοδια...που ομως αξιζαν τα λεφτα τους...Θα προσπαθησω να ανεβασω καποιες φωτος συντομα μολις εχω περισσοτερο χρονο.Παντως η εκδρομη αυτη αν κ κουραστικη ηταν μοναδικη οδηγικη εμπειρια μιας κ χαιρεσαι να οδηγεις σε τετοιους δρομους.....
θα φανει παράξενο σε πολλούς (όχι σε εσένα) αλλά όταν έφτανα Βαρκελώνη μετά απο 1.300 χιλιόμετρα χωρις διανυκτέρευση σκέφτηκα '' άνετα και μέχρι Μαδρίτη (άλλα 500χιλ) όπως είμαι χωρίς στάση''
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500