-
Για Ε90-92 φιλε μου δεν μπορω να σου πω σιγουρα. Μπορω ομως να σου πω επειδη το εχω ψαξει για το δικο μου (Ε46), επειδη ευτυχως εχουν led οι πλακετες απο την μανα τους σε σχεση με τα πιο παλια Ε36 που δεν εχουν, αρκει ενας καλος ηλεκτρονικος για να βγαλει αυτα που εχεις ηδη κ να τα αντικαταστησει με οτι χρωματισμο θελεις εσυ. Μπορεις να αλλαξεις το χρωμα στην βελονα, στο ταχυμετρο στα χιλιομετρα, οτιδηποτε ειναι με led μπορει να γινει αλλαγη. Δηλαδη κ εκτος απο το κοντερ οποιον διακοπτη υπαρχει στο ταμπλο. Τωρα οι τιμες παιζονται, αναλογα σε ποιον θα το πας.. Εγω που ειχα ρωτησει για το δικο μου για καντραν κ ολοκληρο το εσωτερικο βγαινει πανω-κατω κοντα στα 250-300 ευρω.. Τωρα το ανοιγμα κ τις κολλησεις αν το εχει ξανακανει αυτος που θα το πας θα ειναι παιχνιδακι γι'αυτον.. αλλα πρεπει να σιγουρευτεις, να σου δειξει δειγματα της δουλειας του η να εχει παει καποιος γνωστος για να σου επιβεβαιωσει η διαψευσει αναλογος την ποιοτητα της δουλειας που κανει! Απο οσο ξερω ενδειξεις για σφαλματα η προγραμματισμος δεν χρειαζεται, δεν αλλαζεις καποιο τσιπακι μονο τα led!
Η αγορα απο ιντερνετ μονο τα led δηλαδη σε συμφερει συνηθως μονο αν το κανεις εσυ ο ιδιος η καποιος γνωστος σου που ξερει απο ηλεκτρονικα για να σου παει κ πιο φθηνα..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SoNiC_77Gr : 06-02-12 στις 18:22
-
The Following 2 Users Say Thank You to SoNiC_77Gr For This Useful Post:
tzanis320si (06-02-12), Vassilis ///M (27-03-12)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP