Christos 330 (04-02-10)
Για τον 2λιτρο Ν42 τι κανει (γιατι δεν βγαζω ακρη)? Λεει ΜΑΧ 150 αλογα.. "Μαμα" ειναι 143 το Ν42Β20.. Για 7 αλογα..?? (ή καταλαβα λαθος..??)
(Παντως ειναι καλυτερο value for money ενας 2,2 Μ54)
ΧΙΟΣ-CHIOS
παιδια ειμαι 330smg μαμα. μου ειπαν εκκεντροφορους πολλαπλη καταλυτη κομπρεσσορ κοντα στους 400 ιππους. κοντα στις 10.000. θελω τη γνωμη σας...
Δημητρη θα σου προτεινα κομπρεσσορα για αρχη γυρω στις 6-6500 + την εργασια αναλογα με το σταδιο που θες να επιλεξεις μπορεις να φτασεις και στις 9000.
Θα σου ποτεινα να κοιταξεις για ess κομπρεσορα χωρις να θελω να υποτιμισω τους αλλους της αγορας
Σε συνδιασμο με χταποδια καταλυτες θα εχεις ακομα καλυτερα αποτελεσματα.
Για να φτασεις κοντα στους 400 ιππους χρειαζεσαι ts2+.
Θεωρω πως και με δευτερο σταδιο 6500 θα εισαι κοντα στους 350 ιππους χωρις κανενα φοβο και με αμαξι γραμμικο που θα το χαιρεσαι ανα πασα στιγμη και ισως και να μη θες να προχωρησεις σε περεταιρω εξοδα με χταποδια καταλυτες μεσαιο και τελικο καζανι μια και στο σταδιο αυτο μπορεις να μεινεις και με τα μαμα
θεωρω πως τα 10.000 ειναι λιγα με την προσθηκη χαταποδια ,καταλυτη,μεσαιο,τελικο.
Για οτι αλλο θες στη διαθεση σου![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Σχετικά με υπερκυβισμό απο Noelle απλά να σας πώ οτι οταν είχα ενδιαφερθεί (προ κομπρεσορ εποχή) μου΄χαν στείλει προσφορά απο την Noelle απο Γερμανία με συνολικό προβλεπόμενο κόστος γύρω στις 12.000 ευρώ τότε !
Μιλάμε για υπερκυβισμό του Μ54Β30 απο 3000cc σε 3300cc και προβλεπόμενη ιπποδύναμη γύρω στα 280 άλογα (απο 231).
Βέβαια οι προσφορά εκτός απο τα εντόσθια (και στρόφαλο) περιλάμβανε και χταπόδια και καταλύτες HJS αλλά για την δουλειά ζητούσαν το μοτέρ να πάει Γερμανία (τότε)