Αρχικό μήνυμα απο
bomer
απαντω και παρα απαντω!
απλως δεν εχω την πολυτελεια του χρονου, οπως εσεις ολοι.
αγαπητοι φιλοι, σας γνωριζω λοιπον
1) εχω φτιαξει τα περισοτερα bmw κομπρεσσορ στην ελλαδα με ξεκινημα την αρχικη g-power, και μετα κατευθειαν με την ASA. (συνολο bmw-kompressor 25 ελλαδα, και πολλα ακομη γερμανια, μεσα στην asa οπου εχω εκπαιδευτει απο τον Μηχανολογο Stoeber και τον μηχανικο Scumacher)
2) οσοι με γνωριζουν ξερουν οτι εχω σπουδασει γερμανια, μενω γερμανια, και εμαθα -πολυ καλα- τα πειραματα να τα κρατω για τον εαυτο μου, και να μην τα προτεινω σε αφελεις ιδιωτες, εαν δεν ειμαι 101% σιγουρος οτι δεν τους παιρνω στον λαιμο μου.
3) παρακαλω πειτε μου, ποσα Μ-Κομπρεσσορ υπαρχουν και κινουνται στην ελλαδα και τι πιεση δουλευουν, γιατι για να γραφετε και προτεινετε με τοση σιγουρια, παει να πει οτι γνωριζετε πανω απο 3-4 που ειναι μονιμως μαχιμα.
4) παρακαλω να μου απαντησει καποιος, που γνωριζει καλα, τι κραμα ειναι το μπλοκ των Μ3 ακριβως, τι συμβαινει με την κεφαλη και το σκουιζμπαντ αυτου του κινητηρα που δουλευει 12 προς 1, και μετα να μου αναλυσει τι συμβαινει οταν πιεστει με υπερτροφοδοτηση.
Επισης να μου πει τι κραμα ειναι του 335.
5) Η asa η οποια εκανε και τα περισσοτερα πειραματα στα Ε46-Μ3 ειχε σπασιμο κινητηρα 8 στα 10! Μετα απο τοσες ζημιες, εγκατελειψε την ιδεα παντελως.
6) τα κομπρεσσορ τα εφτιαξα σε συνεργασια με 3 διαφορετικα συνεργεια bmw, και ενα ανεξαρτητο Turbo-συνεργειο, εκ των οποιων 4, οι 2 εκπαιδευτηκαν στην asa.
O τελευταιος των μηχανικων με τα πιο πολλα προτζεκτς και τα πιο πολλα πειραματα πληρωμενα απο την τσεπη του! -και του βγαζω το καπελλο γι αυτο- εσπασε πανηγυρικα το Μ3Ε46-πανω στο δυναμομετρο στις πρωτες του ωρες λειτουργιας.
Φυσικα πληρωσε νεο κινητηρα στον πελατη ο οποιος το πηρε πανικοβλητος ''μαμα'' κι εφυγε.
Επειδη ο συγκεκριμενος μηχανικος ειναι πολυ καλος μηχανικος, με φοβερη αντιληψη, σας πληροφορω οτι και να τον πληρωνετε, το πειραμα Μ3Ε46-Κομπρεσσορ δεν το ξαναεπαναλαμβανει!
Τα 330-Μ54 ομως τα φτιαχνει ασταματητα!
Oι ελληνες ιδιοκτητες bmw-M3 για καποιο λογο δεν γνωριζουν γιατι κατασκευαζεται αυτο το αυτοκινητο απο την Μ, και ποσο σεβαστο και ιερο θαλεγα ειναι στην ευρωπη.
Αν ο σεβασμος προς αυτο το αυτοκινητο το οποιο ειναι σχεδιασμενο να δουλευει ατμοσφαιρικα σαν ''πριονι'' απο χιλιες εως οκτω χιλιαδες στροφες, ειναι να προσπαθεις να το κανεις κατι που δεν ειναι, και να το παιζεις κορωνα-γραμματα.....ειναι αυτο που λεει ο μεγας τεχνικος διευθυντης της Αλπινα Karl Otto Noelle.
Anyway...
Μην αγχωνεστε ετσι ειναι το στυλ του γραψιμματος μου.
Πολλα χαιρετισματα!
Καλες επιτυχιες στα προτζεκτ σας!
Αλλωστε τα αμαξια δικα σας ειναι!