Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 115

Θέμα: Περι διαφορικου (θορυβοι - επισκευες - ανταλλακτικα)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θεωρητικα μειωνει αισθητα το θορυβο.
    Η ζημια εχει γινει τωρα.
    Αλλα να "αρπαξε" τοσο αποτομα... Παραξενο ρε παιδι μου. Σιγουρα εχουν γινει ολα σωστα;
    Δεσιματα κτλ;

Περιοχή
    Καστορια
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν κατεβηκε ολο το διαφορικο, το λασκαρισε λιγο απο τις βιδες που το κραταν πισω στη γεφυρα για να κατεβει πιο χαμηλα, τα ημιαξονια δεν τα πειραξε καθολου, το μονο που βγηκε ηταν το καπακι, που εχει τη λαστιχενια βαση,

αυτο που ξερω ειναι οτι αυτη η βαση ειναι στρογγυλη, και στη μεση ειναι η τρυπα που περναει ο πυρος και βιδωνει στο αμαξωμα, αλλα αυτη η τρυπα δεν ειναι στο κεντρο του κυκλου. αλλα λιγο πιο κατω (η πιο πανω αναλογα αν την γυρισεις αναποδα) σε οσες φωτογραφιες εχω δει, εχουν την βαση με την τρυπα να ειναι πιο κατω,

αυτος οταν το πηγε στη πρεσα να το περασει ειπε οτι δεν εμπενε ετσι και το εβαλε αναποδα, με την τρυπα πιο πανω.. αυτο εχει ως αποτελεσμα να καθεται το διαφορικο ελαχιστα πιο χαμηλα.

δεν ξερω αν αυτο επιρεαζει, για να καταλαβεις, την αποσταση, στο λινκ απο κατω ειναι σωστα.. ενω στο δικο μου η τρυπα της λαστιχενιας βασης ειναι ακριβως παραλληλα με την τρυπα στα δεξια (που βιδωνει το καπακι στο διαφορικο)

https://www.vacmotorsports.com/catal...nt-bushing.htm

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP