Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 172

Θέμα: Reflash ESS

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε θα περίμενα κάτι λιγότερο από το Νίκο. Η ίδια συνταγή εδώ και πολλά χρόνια.

Κάπου το '98-'99 όταν τον πρωτογνώρισα και πήγα με το τότε ε36 στο μαγαζί του για κάποιες δουλειές, αφού μιλήσαμε και μου εξήγησε τα πάντα με λεπτομέρεια, του έδωσα τα κλειδιά και έφυγα. Και τότε δεν υπήρχε το ιντερνετ για να μάθεις 'πληροφορίες'.

Γενικά ποτέ δεν αφήνω κλειδιά με κάποιον άγνωστο, ο οποίος θα πρέπει επιπλέον να το πάει σε 2-3 διαφορετικά μέρη πριν ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες, όπως έγινε τότε. Με το Νίκο ήταν διαφορετικά και είμαι σίγουρος πως όποιος έχει κάνει συναλλαγή μαζί του, έχει να πει ακριβώς τα ίδια.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

m3est (01-02-12), Spiros335i (02-02-12)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε θα περίμενα κάτι λιγότερο από το Νίκο. Η ίδια συνταγή εδώ και πολλά χρόνια.

Κάπου το '98-'99 όταν τον πρωτογνώρισα και πήγα με το τότε ε36 στο μαγαζί του για κάποιες δουλειές, αφού μιλήσαμε και μου εξήγησε τα πάντα με λεπτομέρεια, του έδωσα τα κλειδιά και έφυγα. Και τότε δεν υπήρχε το ιντερνετ για να μάθεις 'πληροφορίες'.

Γενικά ποτέ δεν αφήνω κλειδιά με κάποιον άγνωστο, ο οποίος θα πρέπει επιπλέον να το πάει σε 2-3 διαφορετικά μέρη πριν ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες, όπως έγινε τότε. Με το Νίκο ήταν διαφορετικά και είμαι σίγουρος πως όποιος έχει κάνει συναλλαγή μαζί του, έχει να πει ακριβώς τα ίδια.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP