BILL007 (01-02-12)
Ωωωω ρε π@#$%η χρημα που'χει πεσει στο εργαλειο!!!Συγχαρητηρια παιδια,μακαρι να γινει οπως ακριβως τ'ονειρευεστε!
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
M3E30 (01-02-12)
+1...ισως και να βαφει σε μαυρο το ιντερκουλερ...
....τωρα που ειναι ζεστα τα πραγματα ας βαψει και το καπο....ισως να "δενει" με τον καρμπον ουρανο, αλλα απο καποιες οπτικες γωνιες δεν ταιριαζει και δειχνει ξενο,.... κατι που δεν συμβαινει με τον ουρανο που ειναι μια μονοκομματη επιφανεια χωρις νευρα,φουσκωμτα,αεραγωγους κλπ....
αν και απο αυτη τη φωτο σαν βαμμενο φαινεται:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 01-02-12 στις 17:41
aristent (01-02-12), Panos 316T (03-02-12)
οπως ειναι τωρα:
και μια ιδεα πως θα ειναι(περιπου) μετα την βαφη του ιντερκουλερ:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 01-02-12 στις 18:19
Να πω αληθεια μου αρεσει να φενεται
για να το βλεπουν τα πορκε και να κλανουν μεντες πρρρρρρρ!!
M3E30 (01-02-12), Vassilis ///M (01-02-12)
...εαν δεν το εκαναν και κατι πεζο ραλλυ,πουντο,σιτροεν κλπ. που κοβουν τον προφυλλακτηρα μεχρι να φαινονται και τα κολλαρα!!!...δεν θα ειχα αντιρρηση,αλλα εδω μιλαμε για μια ποιοτικη δουλεια και ενα αμαξι που θα το προτιμουσα πιο undercover στα μηχανικα του,....αλλωστε οι εκπληξεις εχουν αλλη γλυκα!!!
![]()
Panos 316T (03-02-12)
αυτα βρε συ Αρη ειναι καγκουροπαιδα
αλλα στο Μ3 ειναι τρελαααααααα αχχχ μου ειναι το Μ3 μου..
Vassilis ///M (01-02-12)
και να μην ξεχάσει επίσεις το csl το σηματάκι να ξηλώσει ο φίλος. δεν πάει με την καμμία να έχει το συγκεκριμένο αμάξι αυτοκόλητο csl. να στείλει μύνημα στην hpf να του στείλουν τα ανάλογα σηματάκια - αυτοκόλητα.
sympether with chiefτης
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]