Χρίστος (23-01-12)
bill_m3 (23-01-12)
πολύ καλό σε ότι έχει να κάνει με αγγλικά κείμενα, είτε για e-mail, είτε για sms...
απλά του μιλάς, και αυτό γράφει...μόλις τελειώσεις, πάς απλά και βάζεις τις τελείες και τα κόμματα, χωρίζεις τις παραγράφους, και τέλος...
κρίμα που δεν ανοίγει προγράμματα...
sympether with chiefτης
Βρε μαστόρια λίγο άσχετο αλλά έχω ένα πρόβλημα. Σε windows 7 με outlook 2007 όλα παίζουν κανονικά, το outlokk κατεβάζει και στέλνει μηνύματα χωρίς πρόβλημα απο το γραφείο μου (με καλώδιο η σύνδεση) αλλά και απο το wifi του σπιτιού μου.
Μόλις συνδέσω τον υπολογιστή σε άλλο wi-fi, τότε, το Outlook κατεβάζει κανονικά αλλά όταν πάω να στείλω e-mail το πάει στα εξερχόμενα αντί να το στείλει και βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας.
Μόλις συνδεθώ στο γραφείο ή στο σπίτι και κατά την παραλαβή/αποστολή που κάνει στο ξεκίνημα, τα στέλνει κανονικά όλα όσα είχε βάλει στα εξερχόμενα.
Κουφό και σπαστικό!
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
bimmer-corfu (26-01-12)
thanks, ναι ένα τυχαίο ξεκλείδωτο ή κλειδωμένο αλλά ξέρω το κωδικό.
Έχω πχ ένα e-mail της μορφής xxxx@otenet.gr και διακομιστή εξερχόμενης έχω βάλει mail.otenet.gr τι θα πρέπει να αλλάξω για να παίζει παντού?
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
Υποθετω πως πρεπει να βρεις το παροχο πρωτα:
https://www.ip-adress.com/
Αναλογα τι ISP βγαζει, βρισκεις στο google το αντιστοιχο smtp.
εισερχόμενη βάλε .otenet.gr
και εξερχόμενη βάλε mailgate.otenet.gr
sympether with chiefτης
Το RemoverOtherLanguages είναι Scripting, που δημιουργήθηκε από τους χρήστες του iSpazio, το οποίο σας επιτρέπει την αφαίρεση όλων των γλωσσών που δεν χρησιμοποιείται.
Η χρησιμότητα αυτού του σεναρίου είναι να εξοικονομήσετε χώρο στη συσκευή σας και να και να κερδίσετε παραπάνω ταχύτητα.
Αυτός ο τρόπος λειτουργεί μόνο στην έκδοση iOS 5.x.x, ενώ για την έκδοση iOS 4.χ.χ εξακολουθεί να είναι downloadable.
Απαιτήσεις:
1) Jailbroken συσκευή στην iOS 5.x.x
2) MobileTerminal εγκατάσταση
Σημείωση:
Το MobileTerminal διατίθεται στο Cydia, αλλά δεν είναι συμβατό με το iPhone 4S. Αν έχετε εγκαταστήσει στην συσκευή σας το iFile, μπορείτε μέσω του Mobile Safari, να κάντε κλικ στο παρακάτω link για να κατεβάσετε και να "εγκαταστήσετε" το πακέτο. Μόνο αφού έχετε κάνει αυτό μπορείτε να προχωρήσετε με τον οδηγό.
IPhone κινητό τερματικό 4S.deb (232,4 KiB, 302 downloads)
Οδηγός:
1. Προσθέστε το repo https://iisdevcenter....vista.org/repo/
2. Κάντε εγκατάσταση το "RemoveOtherLanguages iOS 5"
![]()
3. Κάντε εγκατάσταση το MobileTerminal από το Cydia
4. Ανοίξτε το Mobile Terminal και δώστε την εντολή "su root" και πατήστε Return στη συνέχεια εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης οποιος είναι "Alpine"(αν δεν τον έχετε αλλάξει)και πατήστε Return
4. Δώστε την εντολή "sh rol.sh" και πατήστε Return στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να απαντήσει Ναι ή Όχι στην ερώτηση αφαιρέσεις γλωσσών.
Στο βίντεο που ακολουθεί θα βρείτε τα στοιχεία που παρατίθενται για την εγκατάσταση:
πηγη:AWH