Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 50

Θέμα: Καινουργιος κατοχος z3

Rides
    0

Προεπιλογή

αυτο με το τιμονι ειναι αγνωστο σε μενα.δεν το ξερω.η αληθεια ειναι οτι εγω το προσεχα το αυτοκινητο.αν γνωρισες τον τωρινο ιδιοκτητη καταλαβαινεις οτι δεν το προσεχε και πολυ ασε που ξεφτιλισε και την τιμη,και ο λογος που το πηρε ηταν για γελια(να περναει εξω απο την καφετερια που δουλευει η πρωην του με το καμπριο αν ειναι δυνατον)
    για το πατωμα μην ανησυχεις ειχα κανει οτι καλυτερο μπορουσα με νορμαλ χρηματα σε ανθρωπο που κανει αυτη τη δουλεια 30 χρονια,σωστο μαστορα.
    τωρα το λαμπακι αυτο ειναι αυτο που σου λεει ακριβως ο nickolas με τη ζετα,οταν το πας για πλυσιμο μπαινουν με το γονατο μεσαστο καθισμα,και γινεται αυτο το θεμα.εγω το εχω σβησει πολλες φορες αλλα μου αναβε λογω του οτι το επαιρνε ο αδερφος μου καμια φορα,ειναι και 2 μετρα και αλλαζε συνεχεια την θεση μπρος πισω.
    κατι γινεται κατω απο τη θεση με τα καλωδια,ισως να δημιουργειται στατικος ηλεκτρισμος και χαζευει ο αισθητηρας.
    και στο μινι μου τα ιδια προβληματα ειχα αλλα ουτε που πηγα να το σβησω το λαμπακι.μην σε ανησυχει.

Rides
    1

Προεπιλογή

Το λαμπακι δεν πρεπει να μενει αναμμενο διοτι ισως δεν ανοιξουν οι αεροσακοι αν τυχον χρειαστει (μακρια απο μας βεβαια )

Αυτο που λετε για την φισσα ειναι αυτη κατω απο το καθισμα. Οταν πας και το σβησουν, πες τους να την στερεωσουν καλα, εστω και με ταινια για να μην κουνιεται και αν δεν πηγαινεις το καθισμα τερμα πισω δεν θα ξαναναψει.

3. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (14-01-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Αν παλι εχει χαλασει το διχτακι στη θεση (απο τα γονατα που βαζουν στα πλυντηρια) υπαρχει ενα τερματικο που ακυρωνει το λαμπακι (κανει το συστημα να θεωρει οτι καθεται στο καθισμα καποιος μονιμα). Αποτελεσμα θα ειναι αν τυχει να χρειαστει να ανοιξει αεροσακος, τοτε θα ανοιξουν ΟΛΟΙ.

Για το συστηματακι αυτο ψαξε στο ebay. Ειναι σχετικα φτηνο.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (14-01-12), VanVIC (14-01-12)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwz3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ασε που ξεφτιλισε και την τιμη
    Η τιμή του είναι πολύ νορμάλ...3.5-4 για τα πρώτα πρώτα μοντέλα Ζ3 (έτος 1996,που τα περισσότερα δεν είχαν ούτε κλιματισμό!) είναι πολύ καλά λεφτά.Απο 5.5 μπορείς να βρεις facelift

Για το λαμπάκι όπως τα είπε ο sharky!

Rides
    1

Προεπιλογή

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες..Μπορω να πω οτι ηρεμησα αρκετα!!Παντως απο αυτον που το πηρα μου ειπε οτι το ειχε κανει ανταλαγη με καποιον απο θεσσαλονικη..Οποτε η μου ειπε ψεματα, η εγω ειμαι ο δευτερος μετα απο τον BMWZ3.

Rides
    0

Προεπιλογή

βαλε και καμια φωτο να παρεις γνωμες για αλλαγες(να το δω και εγω λιγο χαχα)

9. The Following User Says Thank You to bmwz3 For This Useful Post:

BILL007 (14-01-12)

Rides
    1

Προεπιλογή

Μονο βοηθηστε με πως μπορω να τις βαλω κ που να τις βαλω..

Rides
    1

Προεπιλογή

καλως ηρθες και καλοριζικο το αμαξακι σου. τα προβληματακια αυτα οπως ειπαν ολοι είναι στο προγραμμα αλλα δεν εχουν μεγαλο κοστος αποκαταστασης.
    πολλα και ασφαλη χιλιομετρα

Περιοχή
    Καστορια
    Rides
    1

Προεπιλογή

γεια χαρα σε ολους!! Σαν καινουριος στο forum θα σας ευχηθω καλα χιλιομετρα, ασφαλεια και τυχη ολους, ο θεος να δωσει καλες μερες να γδυνουμε τα roadster!

¨Ανδρεα μου, σαν πηρα την Ζed κ@υλωμενος, δεν με απασχολουσε οτι ηθελε λιγα λεφτα.. μια μερα στο συνεργειο με πηρε απο κατω.. ενα φιλαρακι μου, γυρναει και μου λεει για εναν τυπο.. τρακαρε μιε μια ferrari.. αναψε τσιγαρο, και λεει, σιδερα!!
    Εκει ειπα θα χαρω την μπεμπουλα και δεν θα με πονοκεφαλιαζει το καθε τι.
    Ελπιζω να εχεις εναν μαστορα που θα σου πει τι χρειαζεται το αυτοκινητο για την ασφαλεια σου πρωτα απ ολα. (και οχι θελει το ενα, θελει το αλλο για να κανετε πιο πολυ παρεα στο συνεργειο!) Ο αεροσακος ειναι σημαντικος για την ασφαλεια σου, κατα τη γνωμη μου.
    Το προβλημα σου μπορει να ειναι το εγγεφαλακι του αεροσακου οπως ειπες, μπορει να ειναι και ο εντατηρας της ζωνης στο καθισμα.. αυτο φοβαμαι πως θα το λυσει μονο η διαγνωση της μαμας ΒΜW.. και με πολυμετρο να το μετρησεις εσυ δεν θα ξερεις, γιατι μπορει ο εντατηρας να διχνει οτι λειτουργει, αλλα να μην λειτουργει σωστα στην τελικη.

για το καθισμα που ''το κουναει'' μπορει να ειναι ειτε αυτο που σου εγραψαν παραπανω, δηλαδη τα λαστοιχακια στις ραγες να ειπαν το ποιημα, ειτε να μην κουναει απο εκει.. αλλα το ιδιο το καθισμα, γιατι εκανε κενο αναμεσα στο σκελετο του καθισματος με τις βασεις που το ενωνουν στις ραγες..

αυτο το λινκ ειναι μια πατεντα αν κουναει το ιδιο το καθισμα:

https://rcaslis.xkill.net/vehicles/1...adster/o01.jpg

και αυτο για τις ραγες:

https://www.mdracing.co.uk/archive/howto9.asp

για τον συμαγερμο δεν εχω ιδεα να σε βοηθησω ειτε ειναι μαμα ειτε οχι φιλε μου..

13. The Following User Says Thank You to john batselas For This Useful Post:

BILL007 (31-01-12)

Περιοχή
    Καστορια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nickolas_s2k Εμφάνιση μηνυμάτων
    κουραγιο παντως αφου το αγορασες οπως ειπες τοσο φθηνα αυτα και αλλα πολλα πρεπει να τα περιμενεις και με τον καιρο να βαζεις τις δικες σου πινελιες και να τη φτιαξεις οπως εσυ θελεις τη ζετουλα σου!!
    nick.. η Ζ3 σου ειναι πορνοσταρ φιλε.. την θελω!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP