Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 18

Θέμα: Διάφορα προϊόντα για γυάλισμα κέρωμα

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kwstantinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά ανοίγω αυτό το θεματάκι γιατί έψαξα αλα δεν βρήκα κάποιο αλό παρόμοιο ίσως να μην το είδα ζητώ συγνώμη αν υπάρχει άλλο ίδιο θεματάκι και παρακαλώ να διαγραφεί αυτό εδώ αν υπάρχει άλλο ίδιο . Θα ήθελα να καταθέσετε την γνώμες σας από την εμπύρια σας σε προϊόντα που έχετε χρησιμοποιήσει και να προτείνετε προϊόντα που υπάρχουν έξω στην αγορά ¨, οπός αλοιφές και κάποια εξαρτήματα για λουφαδόρους γιατί λέω να κάνω μια προσπάθεια να το γυαλίσω μόνος πριν καταφύγω σε κάποιον επαγγελματία, να πω ότι έχω εμπύρια από λουφαδόρους απλά θέλω την γνώμη σας για τα ποια προϊόντα θεωρείτε εσείς καλύτερα ευχαριστώ προκαταβολικά, να πω και κάτι αλό στο αμάξι που έχω τώρα δεν έχω κάνει τίποτα επάνω από γυάλισμα κέρωμα , στο προηγούμενο που ήταν άσημη είχα κάνει αυτό και ρωτώ να πείτε γνώμες γιατί αυτό είναι μαύρο και έχει λίγο αραχνουλα
    προφανως εννοεις αλοιφαδορους.

Εαν δεν εισαι σιγουρος για το τι πας να κανεις, ειδικα σε μαυρο χρωμα,κανε καποιο πειραμα σε κομματι που ειναι για πεταμα(φτερο,καπο κλπ.)που θα βρεις σε καποιο φανοποιο(απο αντικατασταση σε τρακαρισμενο)δεν θα πειραζει εαν ειναι τσαλακωμενο σε καποιο σημειο,εσενα σε ενδιαφερει εκει που θα γυαλισεις να ειναι ενταξη.

Οσο για επαγγελματια?,...καλυτερα να μιλησεις πριν μαζι του,εχουμε εδω στο φορουμ τον Κωστα(Μonsta),που πολυ ευχαριστως θα σου εδινε συμβουλες και γιατι οχι να εκανε και καποια εκτιμηση στο οχημα σου.

...σχετικες συμβουλες εχουν δωθει και απο αλλα μελη που ασχολουνται με το "αθλημα", εδω:https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=82

2. The Following 3 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

BILL007 (31-01-12), Nick bmwlover (31-01-12), nikos1400 (31-01-12)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP