Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Θέμα: S54 TURBO....

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliose36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελπιζω να κανεις πλακα....γιατι οταν ντριφταρει ατουρμπιστος τα χλμ ειναι λιγα για να κανεις ντριφτ σε αγωνα....με 300 αλογα στο εξωτερικο δεν εισαι και τοσο ανταγωνιστικος σε drift.Εγω παντως δεν βλεπω καθολου αχρηστα τα αλογα του και μπραβο του γιαυτο το τερας που εφτιαξε!!Δηλαδη οι αλλοι που φτιαχνουν κατι Supra και Skyline 1000+ps τι ειναι?
    (χωρις παρεξηγηση παντα)
    εχεις δει ποτε στην ιαπωνια τοσα αλογα? μπορει τα 300 να ειναι λιγα... αλλα τα 800 παρα πολλα... μονο για να λεμε οτι βγαλαμε τοσα νουμερα και να το σανιδωνει στη ευθεια?

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bellof-3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εχεις δει ποτε στην ιαπωνια τοσα αλογα? μπορει τα 300 να ειναι λιγα... αλλα τα 800 παρα πολλα... μονο για να λεμε οτι βγαλαμε τοσα νουμερα και να το σανιδωνει στη ευθεια?
    Ε ενταξει τι να πω στην ιαπωνια βλεπεις 500-600 αλογα,και τα AE86 τα βλεπεις καπου εκει(μιλαω παντα για την πλεοψηφια).Τωρα τι να σου πω γουστα ειναι αυτα,ουτε εγω θα εκανα το αμαξι μου 800αλογα για ντριφτ γιατι πιστευω πως 400-500 ειναι ιδανικα και υπεραρκετα αλλα αλλο το ενα και αλλο να κραζουμε τον ανθρωπο που εφτιαξε ενα τερας(ασχετα αν δεν μπορει να το οδηγησει,σε αυτο το βιντεο τουλαχιστον...)παντως το συγκεκριμενο με σωστο οδηγο ειμαι σιγουρος οτι μπορει να δειξει τα αλογα του και στα ντριφτ εκτος απο τις ευθειες

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bellof-3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι ομως φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος.Τα περισσοτερα αυτοκινητα που συμμετεχουν στο D1 αυτη τη στιγμη παιζουν στα 600+ και καποια οπως του Saito φτανουν και τα 800hp.Επισης κι ενα ΑΕ86 ή ενα Σταρλετ με 300-400hp στην ιδια κατηγορια δυναμης παιζει καθως εχει ελαχιστο βαρος.Το ιδιο συμβαινει και στο King of Europe αλλα και στο Ελληνικο drift οσο κι αν σου φαινεται περιεργο,τα σοβαρα αυτοκινητα του χωρου παιζουν στα 600+ και του Ζιλιμπινακη στα 780hp σε Ε30!!!Εχεις δει πως καπνιζει το τερεν των Σερρων αυτο το πραγμα?
    Παει η εποχη που με 200hp σε 1000kg αμαξι,κυνηγαγες πρωταθλημα στο ντριφτ και επαιζες με 2ες σε μικρες πιστουλες......Εχει σοβαρεψει το αθλημα ΚΑΙ στην Ελλαδα....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

4. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

steliose36 (29-01-12)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Red face

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι ομως φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος.Τα περισσοτερα αυτοκινητα που συμμετεχουν στο D1 αυτη τη στιγμη παιζουν στα 600+ και καποια οπως του Saito φτανουν και τα 800hp.Επισης κι ενα ΑΕ86 ή ενα Σταρλετ με 300-400hp στην ιδια κατηγορια δυναμης παιζει καθως εχει ελαχιστο βαρος.Το ιδιο συμβαινει και στο King of Europe αλλα και στο Ελληνικο drift οσο κι αν σου φαινεται περιεργο,τα σοβαρα αυτοκινητα του χωρου παιζουν στα 600+ και του Ζιλιμπινακη στα 780hp σε Ε30!!!Εχεις δει πως καπνιζει το τερεν των Σερρων αυτο το πραγμα?
    Παει η εποχη που με 200hp σε 1000kg αμαξι,κυνηγαγες πρωταθλημα στο ντριφτ και επαιζες με 2ες σε μικρες πιστουλες......Εχει σοβαρεψει το αθλημα ΚΑΙ στην Ελλαδα....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

6. The Following 2 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

steliose36 (29-01-12), Stunt Mike (29-01-12)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Kαλα κανουν τοτε και εχουν τοσα αλογα...

προσωπικα δε με αντιπροσωπευει...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP