Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Θέμα: Με τα φωτοβολταικα ασχολήθηκε κανεις ?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο avelion Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή υπάρχει πολύ ενδιαφέρον, δείτε έναν πολύ χρήσιμο online οδηγό απόδοσης φωτοβολταϊκού συστήματος:
    Υπολογισμός Απόδοσης Φωτοβολταϊκού
    Φιλε καλως ηλθες. Αποτι καταλαβαινω εισαι ο ιδιος που εχει και το καταστημα-site.

Καλο θα ηταν να συστηθουμε λιγο πρωτα: https://www.bmwfans.gr/forum/forumdisplay.php?f=23
    και αν εισαι επαγγελματιας θα ελεγα να το δηλωνες.... γιατι ετσι 1ο ποστ, θα μπορουσε να εκληφθει ως πλαγια διαφημιση

2. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (28-01-12)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θέλω τη βοήθειά σας.

Με φωτοβολταϊκά ασχολήθηκα λίγο τα προηγούμενα χρόνια.

Στην αρχή υπήρξε η σκέψη εταιρίας εγκατάστασης φωτοβολταϊκών (η οποία και δημιουργήθηκε), αλλά δεν υπήρξε η δυνατότητα από εμένα χρονικά αλλά και το συνέταιρο να τρέξει το εγχείρημα.

Στη συνέχεια η εταιρία (αφού περιήλθε εξολοκλήρου στο όνομά μας)έκανε αίτηση για εγκατάσταση 400KW σε ιδιόκτητες στέγες. Μετά από 2 χρόνια αναμονή, ήρθε και η έγκριση πέρυσι τον Ιανουάριο. Τέσπα με τα πολλά με τα λίγα, λίγο πριν την εγκατάσταση και διασύνδεση, κρίναμε (καλώς ή κακώς δεν έχει σχέση τώρα), ασύμφορη την εφαρμογή με την έκτακτη εισφορά που βγήκε, αλλά και το κράτος ως μοναδικό πελάτη.

Τα παραπάνω τα έγραψα για να σας αναφέρω πόσο περιφερειακές γνώσεις έχω για τα φωτοβολταϊκά... αλλά και γιατί δεν ενδιαφέρομαι να πουλήσω ρεύμα στο κράτος.

Αυτή τη στιγμή μου έγινε πρόταση από φίλο να εγκαταστήσω ένα 10άρι, 12άρι φωτοβολταϊκό στη στέγη του σπιτιού, ώστε όχι να το πουλάω αλλά να το χρησιμοποιώ.
    Πως όμως;
    Όχι με μπαταρίες κλπ, αλλά να το επιστρέφω στο ρολόι της ΔΕΗ, και να γράφει λέει ανάποδα!

Μιας και η θέρμανση μου χρησιμοποιεί ρεύμα (γεωθερμία), θα ήταν μία καλή λύση!

Κατά πόσο αυτό είναι νόμιμο ;;

Το ρεύμα που θα παράγω θα διοχετεύεται πουθενά ;;; Δε θέλω να κάνω κάτι και να μην είναι σωστό, αλλά δε γνωρίζω και τη λειτουργία τη συγκεκριμένη.

Ευχαριστώ. Ελπίζω να μη φάω κράξιμο....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP