-
Τελικά βλέπω οτι το rav παίζει με λιγότερα απο 6-7.000. Δεν αποκλείεται προς το παρών
-
-
Φιλε καλυτερα το jimny απο το Rav4. Χαμηλοτερο κοστος χρησης και παιρνεις και πιο καινουριο μοντελο με τα ιδια λεφτα. Ραβ4 με 7000 παιρνεις πρωτης γενιας που ειναι αρκετα παλιο. Το jimny βρισκεις 5ετιας και οσο να ναι μετραει. Επισης ειναι 1300 και αρκετα σπιρτοζικο αρκει να μην θελεις τους χωρους του rav.
Για τα μεγαλα αμαξια παιζουν πολλες επιλογες. Αν το αντεχει η τσεπη σου τοτε δαγκωτο 5αρα με 2,26κυλινδρο ε39 και ε60 η 2λιτρο ντιζελ μονο στο ε60. Το ε39 2λιτρο ντιζελ ειναι αρκετα ανεμικο και δεν θα το προτιμουσα.
-
-
ή FIAT PANDA 4X4 multijet πολύ οικονομικό..
-
-
Χωρους τρελούς δεν θέλω jimni, rav4 στο παιχνίδι προς το παρον.
Το panda το 4χ4 το ειχα σκεφτει πρώτο πρώτο, απλα το ντιζελ ειναι ψιλοακριβο και το 4χ2 δεν ξερω αν θα την παλέψει με τις ανηφόρες και τις κακουχίες. Θα το ψάξω πάντως το panda σε ντιζελ και μη!
-
-
φιλε το τεριος ειναι το καλυτερο..οικονομικο γρηγορο ευκινητο και ευρυχωρο και δεν χαλαει...
-
-
suzuki sx4
Bmw e39
Σε μτχ το πολυ τριαντα χιλ ευρω...και τα δυο
Αποψη μου,παντα......
-
-
το rav καιει τα αντερα του....
Το ειχα και ξερω.........το εχω δει το εργο....
-
-
Η δική μου άποψη είναι να αποφύγεις την αγορά δυο αμφίβολων μτχ οχημάτων και να στραφείς στην μακροχρόνια μίσθωση (leasing) όπως προ ανέφερε κ ο mr ινκρέντιμπλ παραπάνω - εφόσον υπάρχει κάποια επιχείρηση.
Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου απευθύνεται σε κάθε είδους επιχειρηματία, ελεύθερο επαγγελματία, μικρομεσαίες επιχειρήσεις (αλλά και ιδιώτες αν και αμφιβάλλω αν τους συμφέρει) με κύριο πλεονέκτημα τις φορολογικές και οικονομικές ελαφρύνσεις.
Αναλυτικότερα, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι:
Αποδέσμευση κεφαλαίων και διατήρηση
ρευστότητας.
Βελτίωση οικονομικών αποτελεσμάτων εταιρίας.
Φορολογική έκπτωση (τα μισθώματα εκπίπτουν
100% ως λειτουργικά έξοδα ανεξαρτήτως κυβικών).
Προϋπολογισμός εξόδων (τα μισθώματα είναι
σταθερά για όλη τη διάρκεια της μισθωτικής περιόδου
και περιλαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες που θα έχετε επιλέξει)
Απαλλαγή απρόβλεπτων κινδύνων (όπως οι
υπολειμματικές αξίες των αυτοκινήτων και τα
επιτόκια).
Απαλλαγή εξόδων διαχείρησης στόλου
Εξασφάλιση συνεχούς κίνησης (αντικατάσταση οχήματος σε περίπτωση βλάβης)
Με άλλα λόγια: λάστιχα, συντήρηση, ασφάλιση, και δικαίωμα εξαγοράς ή μη στο τέλος της περιόδου της μίσθωσης είναι μερικά από τα οφέλη.
Οπότε, πριν προβείτε σε κάποια αγορά, πάρτε μερικές προσφορές από κάποιες εταιρείες, δείτε, τσεκάρετε, συγκρίνετε (σε σχέση και με αγορά - κατοχή ιδιόκτητων οχημάτων) και αποφασίστε με προσοχή και με γνώμονα εντελώς τεχνοοικονομικά κριτήρια και όχι συναισθηματικά.
-
The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:
-
Παρε ενα Nissan Quasqai & ενα Fiat Panda 4*4/Suzuki Ignis4*4
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Chris : 11-02-10 στις 12:25
-
-
Μπορείτε να μου κάνετε λίγο πιο νια-νια τι παίζει μα το lising? Δεν πολυκατάλαβα, και είναι ενδιαφέρον?
Εγω το μόνο που ξέρω είναι οτι πληρώνεις ένα πάγιο τον μήνα και μέσα σε αυτό περιέχοντε τα service, ζημιες κλπ.
1.Μια τάξη μεγέθους των εξόδων?
2.Σε ποιες περιπτώσεις συμφέρει?
3.Οταν λήξει το συμβόλεο μπορείς να αγωράσεις το αυτοκίνητο? Αξίζει στα λεφτά αυτα?
4.Αφορά κανούργια και μεταχειρισμένα?
5.Μακροπρόθεσμα συμφέρει?
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP