yodas (27-01-12)
Christos 330 (27-01-12)
Αυτο που λεω εγω τουλαχιστον ρε παιδια ειναι οτι το Μ5 εχει ενα συγκεκριμενο χαραχτηρα σαν αυτοκινητο και καλο ειναι να μενει ανεπαφος αφου αποτελει σημειο αναφορας business express για δυο+ δεκαετιες.
Για βελτιωση σε Μ3, Μ6 ας πουμε που εχουν πολυ πιο σπορ χαραχτηρα το καταλαβαινω και θα το εκανα και γω.
Αλλα το Μ5 ειναι αλλο στυλ αυτοκινητου......μου φαινεται πολυ καγκουρικο να το πειραξεις .....χανει το χαραχτηρα του....εξωτερικα δε οτι και να προσπαθησεις να αλλαξεις θα το κανεις να φαινεται σα 550 με ζαντολαστιχα και ποδιες......για χαμηλωμα δε αστο καλυτερα......μονο οι παρκαδοροι στα μπουζουκια θα το εκτιμησουν.
Τωρα για το μοτερ οποιος πιστευει οτι μπορει να εξαντλησει τα 560 εργοστασιακα αλογα σε οποιεσδηποτε συνθηκες αρκει να παει μια βολτα μ'ενα οδηγο τεστ του εργοστασιου για να καταλαβει τι μπορει να κανει αυτο το πλαισιο και αυτος ο κινητηρας. Στην ευθεια φανταζομαι οτι και με 800 ιππους θα βρεθει το Α3 του Κωστη του "γενικο συνεργειο, βαφαι φουρνου, ρεκτιφιε, φαναρτζοδουλειες, ζαχαροπλαστειον, καφε ταβερνα" και θα του ριξει καμια δεκαρια αεροδρομια.....
BILL007 (01-02-12), E60_Arkadia (27-01-12), GiannisRob (27-01-12), Nick bmwlover (27-01-12), PANOS-E60 (27-01-12), Stathis (27-01-12), Thomelef (28-01-12), VanVIC (28-01-12), Κωνσταντίνος (28-01-12)
άντε και σε λίγο καιρό atha θα βγάλουνε και αναβαθμισμένες τουρμπίνες και σε βλέπω παρέα με κανα apache
συμφωνω με την εξωτερικη εμφανιση!!
αλλα με ενα προγραμμα και μια εξατμιση (χωρις πολυ θορυβο)
δεν νομιζω να χαλασει το χαρακτηρα του μ5!!!
τα ορια των 560 στο μ5 και βεβαια δεν μπορεις να τα εξαντησεις σε
δημοσιο δρομο!!
αν το προσπαθησει καποιος θα ειναι πολυ απλα χαρος για εμενα καθως
δεν του φταιει κανεις απο τους περαστικους!!
βεβαια ειναι και το τι ζηταει καποιος απο 1 αμαξι!!
εμενα μου αρεσει η φαση πολυ σπορ ακριβο αμαξι(csl-gts-gt3rs-και λοιπα)!!![]()
Nikos (27-01-12), Panos 316T (28-01-12), Thomelef (28-01-12)
αυτό που λέω, είναι πως δεν δίνεις ένα αμάξι που κυκλοφορεί στους δρόμους ένα τρίμηνο σε όποιον να'ναι για να το σκαλίσει. κατά 99,9% μιλάμε για ΠΕΙΡΑΜΑ. θα δίνατε δλδ ένα τέτοιο αμάξι που κοστίζει μια περιουσία έτσι απλά, με μοναδικό στοιχείο μια δυναμομέτρηση???
εγώ πάντως θα περίμενα κάνα χρόνο, μέχρι τουλάχιστο να περπατήσουν 2 - 3 επώνυμες λύσεις, και μετά θα κανόνιζα ανάλογα την πορεία μου.
φυσικά και δεν λέω ηλίθιους αυτούς που βελτιώνουν τα αμάξια τους.
sympether with chiefτης
οπως και εκανα με την επιλογη προγραμματος μου στο μ3!!
ναι αλλά όταν το έκανες στο Μ3, το αμάξι δεν ήταν με τις ζελατίνες, ούτε είχε μόλις τρείς μήνες μετά το επίσημο launch του αυτοκινήτου...
sympether with chiefτης