-
Στάθη το συγκριτικό που έχεις παραθέσει αφορά τα diesel. Υπάρχουν και τα βενζινοκίνητα.
Δεδομένου ότι είμαι κάτοχος ενός GLK350 και ότι Χ1 δεν έχω οδηγήσει ακόμα, η άποψή μου είναι η εξής:
Θυμούμενος την εμπειρία μου με το Χ3 3.0i (όχι Si) μπορώ να βεβαιώσω οτι το Χ3 είχε σαφώς πιο sportive αίσθηση αν και παλιότερο στην πιάτσα.
Σημειωτέον οτι το GLK μου έχει το sport πακέτο με τις 20άρες αλλά και πάλι το Χ3 πιο μαγκάκι μου'χε φανεί παρά το γεγονός οτι το GLK 350 έχει 272 ίππους ενώ εκείνο το Χ3 ήταν μόνο (?!) 231 (ααχ αυτός ο Μ54Β30...).
Πάντως οταν έβαλα το νέο sprint booster στο GLK, ακόμα και με το 1o στάδιο (χεχε) ενεργοποιημένο, άλλαξε εντελώς τ'αμάξι. Στο 2ο στάδιο γίνεται της τρελής ! (χοχο).
Τσαμπουκάς, δύναμη ΑΜΕΣΑ και κλωτσιές στις αλλαγές (στο sport πρόγραμμα του κιβωτίου) αλλά χωρίς να "ακούς" ρε γαμώτο...
Το GLK έχει άλλες χάρες: εκπληκτικό 7-αρι ημιαυτόματο κιβώτιο με 3 προγράμματα λειτουργίας για όλα τα γούστα, κορυφαία ποιότητα κατασκευής-ηχομόνωσης-κύλησης και σύστημα 4-κίνησης με πολλά @@@@.
Και το μοτέρ καλό είναι, "πνιγμένο" όμως (μην σας μπαίνουν ιδέες...)
Βέβαια το τιμόνι του δεν θα γίνει ποτέ τιμόνι BMW αλλά ταξιδευεις εύκολα και χαλαρά τέζα φορτωμένος με τελική ταχύητα (πάει ψηλά...) χωρίς να σηκώνεις το πόδι απο το γκάζι ούτε στις μεγάλες καμπές.
Με όσα θα μπείς με τόσα θα βγείς ατσαλάκωτος και χωρίς να αγχωθείς.
Ενδεχομένως να 'ναι και το Χ1 έτσι, δεν ξέρω.
Ευχομαι η ΒΜW να βγάλει το νέο Χ3 με το μοτέρ του 335.
Αν το΄χε κάνει αυτό στο Χ1, θα΄χε το κορυφαίο SUV-SAV (όπως θέλει ο καθένας τα βαφτίζει) αλλά τότε θα'καιγε το επερχόμενο Χ3.
ίδωμεν.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP