Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: Επιλογη καταλληλου Ελαστικου

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Yokohama Advan V 103 Χρηστοφορε

εξαιρετικο λαστιχο και σε βροχη και σε στεγνο

παραλληλα ζεσταινονται πολυ γρηγορα

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ φοράω προς το παρόν τα bridgestone potenza rft και από δυναμικά χαρακτηριστικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αλλά, επειδή τα rft μου έχουν βγάλει το λάδι και αφού έχουν κάνει και τα χιλιόμετρά τους, σύντομα θα αντικατασταθούν με συμβατικά ελαστικά. Στην αρχή έλεγα για sport contact 3, αλλά μετά είδα τα goodyear f1 asymmetric (που μου πρότεινε ο Nick E60), τα οποία εμφανίζουν καλύτερη απόδοση στις μετρήσεις (και στεγνό και βρεγμένο) και είναι και λίγο οικονομικότερα. Συνεπώς, εκτός απροόπτου, αυτή θα είναι η επόμενη επιλογή μου.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ φοράω προς το παρόν τα bridgestone potenza rft και από δυναμικά χαρακτηριστικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αλλά, επειδή τα rft μου έχουν βγάλει το λάδι και αφού έχουν κάνει και τα χιλιόμετρά τους, σύντομα θα αντικατασταθούν με συμβατικά ελαστικά. Στην αρχή έλεγα για sport contact 3, αλλά μετά είδα τα goodyear f1 asymmetric (που μου πρότεινε ο Nick E60), τα οποία εμφανίζουν καλύτερη απόδοση στις μετρήσεις (και στεγνό και βρεγμένο) και είναι και λίγο οικονομικότερα. Συνεπώς, εκτός απροόπτου, αυτή θα είναι η επόμενη επιλογή μου.
    Πολύ καλά πράγματι! Τα έβαλα και στη laguna του πατέρα μου (225/45/17) Τραίνο η laguna ...θέλει πολύ κόπο για να μπει το ABS σε στεγνό η βρεγμένο ..και αθόρυβα εντελώς!!

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP